- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
zsoltee10 #46 üzenetére
Lehet hogy most kicsit fellengzősen hatok de ez egy olyan kártya amit BOLTBAN meg lehet venni!!!
Gondoljatok bele abba, milyen lehet egy MEGRENDELÉSRE készített egyedi grafickus cluster. Egy digit-life-s cikkben olvastam hogy 256 R300 tud együttműködni párhuzamosan!!!
Nagyon jó ez a kártya, engem az a chip érdekelne ami a passzív borda alatt van (szerintem valami combiner) és azok a RAM noduloknál valamivel nagyobb BGAs chipekre amik úgy itt-ott a kártya szélén vannak...
Kíváncsi lennék a driverre is :D
Mire lehet egy ilyet használni? Mindenre ami aritmetikai műveleteket végez mátrixos jellegű adatnégyeseken. Remélem azért két év múlva nem lesz ilyen számítási teljesítmény mert akkor a programozóknak kicsit NAGYON át kell gondolniuk a képminőséggel és összetettséggel kapcsolatos elképzeléseiket.
Aktív témák
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest