- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam770
csendes tag
Sziasztok !
Érdekelne hogy milyen hűtőt tanácsoltok.
Inno3d 7900GTX-et tervezek venni,és mindenképpen PASSZÍV hűtést szeretnék rá a gyári helyett.Ez a 2 hűtő szerintetek alkalmas-e a gtx passzív hűtésére ?
NorthQ NQ-3801, Sytrin KuFormula VF1 Plus
Esetleg valaki tudna ajánlani valamilyen nagyteljesítményű passzív hűtőt ?
Előre is köszönet a hozzászólásaitokért !
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Na, eddig azért nem akartam lecserélni az nvsilenceres 6800gt-met, mert halk. Asszem megvan az ideális példány számomra. Majd szét kell nézni külföldi oldalakon, hogy mennyire melegszik a drága.
-
D.Orion
veterán
Hát felettéb érdekes, nekem is volt 6600GT Silent-em, úgy 2 hétig. Én nem láttam 70 fok felett járni soha
Igaz, hogy a házamban ténylegesen húzat van(6db 12cm-es venti 900-as fordulaton). A 7600GT-n viszont a Silent Pipe II eszméletlenül jól dolgozik. Gyakorta úgyanúgy sőt jobban hűti a kártyát, mint a referencia. És most ne gyertek azzal, hogy 90nm meg ilyenek, mert úgyanannyit eszik a 7600GT, mint a 6600GT és úgyanannyit is disszipál.
7600GT-ből passzíval mondjuk tényleg csak a gigabyte-ot érdemes venni, mert az asus(ezt csak gondolom, mert ilyetről még nins tapasztalat) és msi passzívok hát kicsit főnek.
Azért remélem, hogy az a 7900GT menni fog. -
Tyberius
aktív tag
Definiáld: ''túlmelegszik''. A 6600GT 145 fokig van hitelesítve, én kipróbáltam, és bírja is alapórajelen, igaz, a driver már 135 foknál lecsökkenti a frekit 300 MHz-re, de amikor ezt nem engedtem neki, akkor is kibírta a 145 fokot
A giga passzív hűtése meg ilyen 95-110 fok környékén tartja a kártyát, úgy tudom.
Ami meg a (nem létező) tuningpotenciált illeti: vagy tuningolunk, uraim, vagy passzívhűtünk, a kettő együtt nem megy.
Ha meg csendet szeretnél, és tunigolni is akarsz, akkor vízhűtés+Zalman Reserator. -
nRu3
addikt
Kiváncsiságbol menyi lehet a hömérséklete alpjáraton és egy enyhe terhelésnél a karinak.?
-
Ste
addikt
A 6600os széria is eléggé forró volt passzív hűtéssel. Az sem ment kiegészítő ventillátor nélkül
Elég nehéz lehet egy ilyen kaliberű kártyát elfogadható hőfokon tartani -
Stavi
aktív tag
kicsit off:
nemtudtok véletlenúl olyan passzív hűtésről ami 7600gt-re való, és elfogadható hőmérsékleten tartja.. ?
Stavi
amúgy jó cucc, nekem tetszik...
ha tényleg elmegy több óra játék után is, akkor életképes... igaz csak annak aki csendben szeretne játszani.. a tuningosok ugyis mást keresnek ;) -
he7edik.
addikt
Nekem az ASUS 7800GT TOP SILENT megoldása jobbnak tünik...
-
EQMontoya
veterán
-
Male
nagyúr
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
Igen, de ha pl ottvan egy házventi valakinek, az bejön 2.5 centit...
Aha, láttam a képeket -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz #31 üzenetére
A hőmérő: [link]
igen csak az van mert megdöglesztettem a GTX-em -
tjhooker464
őstag
Nagyon csöppnyi az a hűtés ott rajta.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
konkrétan milyen hőmérő? vmi külső, ''rácsíptethető''?
''csak'' 7800GT-d van? te csoró... -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz #27 üzenetére
Van hőmérőm és a memóriámon nincs hűtés. Igaz, hogy csak 7800 GT-m van
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
Honnan tudod hogy hány fokos a memória??
-
PPSH
őstag
es ugyan mennyi lesz a cucc?
-
Scream007
őstag
végülis nem rossz 2 in1.
vga és villanytűzhely egyben, ha nem sül mega tojás mag>>700mhz-re és akkor tuti.
Úgy imádom mindig amikor a neves gyártók ilyenekkel égetik magukat le, már a 6600 gt passzív hűtéses megoldása és csőd volt, 7900 gt-re passzív.LOL -
dbius
veterán
válasz
Winner_hun #10 üzenetére
hát, ezt egy cseppet kétlem (hogy melegednének a passzív bordáktól a memchipek), akkor talán, ha a gpuval egybeépítve lenne rajtuk a borda, de én különálló bordákra gondoltam!!!
-
ttt
senior tag
Az MSI rendszeresen piros nyák-ra szerel nVidiát.
Amúgy 300 euro nem is rossz, feltéve, ha nem zuhan tovább a forint -
nemcso
őstag
Mivel nekem is passzív karim van, tudom, hogy igen jó szellőzés nélkül akár tojást is lehetne főzni rajta.
És én is kivácsi lennék a kari másik oldalára, hogy ott milyen (és főleg mekkora) hűtőfelületet van. -
Ősember
őstag
nini, egy piros nvidia
biztos marketing, hogy a legmelegebb kártyát (mert ez nem lesz hüvös az garantált) a konkurencia szineiben adják ki
amugy pont azon gondolkodtam, hogy lassan nem is lehetetlen passziv gépet épiteni, mivel az ati chipsetek alapbol kis passziv bordákkal szerelve érkeznek, a 65nm-es következö generácios intel procik is már csak éppen langyosodnak és marad a vga... most ezt is megoldották, igaz ebben én nem bizom
-
dbius
veterán
A memchipekre is rakhattak volna akkor már bordákat...
És úgy látom ez nem a ref.nyákos gt, szóval kíváncsi lennék, hogy mennyire lehet húzni, mert más gyártók hasonló (nem ref. nyákos) gt-jét nem nagyon tudták (főleg a memókat) -
Brae
őstag
Nem túl meggyőző az a bordaméret.
-
D.Orion
veterán
Kiváncsi lennék a másik oldalon lévő bordázatra, biztos termetes darab. Mindenesetre elég merész, hogy egy ilyen teljesítményű kártyát passzív megoldással hűtenek. Tesztet akarunk
Ha jól müködik akkor sztem egy díjat máris besöpörhet: Jelen ídpk leggyorsabb passzív videókártyája.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Gondolom azért nem árt mellé egy szellős ház
-
ody42
senior tag
A memórián nincsen hűtés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest