Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Hát felettéb érdekes, nekem is volt 6600GT Silent-em, úgy 2 hétig. Én nem láttam 70 fok felett járni soha
Igaz, hogy a házamban ténylegesen húzat van(6db 12cm-es venti 900-as fordulaton). A 7600GT-n viszont a Silent Pipe II eszméletlenül jól dolgozik. Gyakorta úgyanúgy sőt jobban hűti a kártyát, mint a referencia. És most ne gyertek azzal, hogy 90nm meg ilyenek, mert úgyanannyit eszik a 7600GT, mint a 6600GT és úgyanannyit is disszipál.
7600GT-ből passzíval mondjuk tényleg csak a gigabyte-ot érdemes venni, mert az asus(ezt csak gondolom, mert ilyetről még nins tapasztalat) és msi passzívok hát kicsit főnek.
Azért remélem, hogy az a 7900GT menni fog. -
Tyberius
aktív tag
Definiáld: ''túlmelegszik''. A 6600GT 145 fokig van hitelesítve, én kipróbáltam, és bírja is alapórajelen, igaz, a driver már 135 foknál lecsökkenti a frekit 300 MHz-re, de amikor ezt nem engedtem neki, akkor is kibírta a 145 fokot
A giga passzív hűtése meg ilyen 95-110 fok környékén tartja a kártyát, úgy tudom.
Ami meg a (nem létező) tuningpotenciált illeti: vagy tuningolunk, uraim, vagy passzívhűtünk, a kettő együtt nem megy.
Ha meg csendet szeretnél, és tunigolni is akarsz, akkor vízhűtés+Zalman Reserator. -
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest