- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Én csak egy IDE csatornát látok a lapon... Na mind1, nem a lapot méltattam hanem a chipsetet, össz-vissz 4 SATA port elég kevés, főleg IDE hiányában. Oké, hogy tesznek külön IDE vezérlőt a lapra, de akkor nem értem minek kellett kivenni a déli hídból? (Külön chip csak drágítja a lapot, meg a nyomába sem ér a natívnak) ICH8R már az elmegy kategória 6 SATA portal, de az sem sok...
-
Loha
veterán
Sztem akkora ellentmondás van ebben ICH8-as déli hídban...
Elhagyják a PATA-t, és tesznek rá 4 SATA portot? Mire elég az? Persze átlag usernek 1 vinyó, 1 ODD... Szerencsére az MSI korrigálta a hibát, de akkor is PCI-os PATA és SATA nem ugyan az, mint a natív... Ráadásul csak egycsatornás a PATA... Azon csodálkozom, hogy PCI támogatás még van benne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest