- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelon
csendes tag
En nem nagyon tudok haszontalan Apple cuccrol, ez az elso, de lehet hogy azert, MERT EZ NEM APPLE.
-
[amne]
senior tag
Annak ellenére, hogy talán még jómagam is összetudnék kendácsolni egy hasonló technikai színvonalú kiegészítőt, nekem tetszik. Biztos nem szól jól, és biztos teljesen haszontalan, de az Apple-nek szerintem mindig is voltak ilyen haszontalan apróságai. Legalább a szellemhez hűek maradtak.
-
Erre szoktam azt mondani, hogy ez azért jó mert jó
Bár fogalmam sincs mire. Már biztos lesz aki MAC veszi -
zlaboncz
tag
Hát ezt a f@szságot... Én ugyan Apple rajongó vagyok, de a tartozékgyártókat már pofán lehetne verni alaposan, a sok felesleges dolog miatt. Ezek csak rontják az iPod imidzsét
A Bose-nak (ha jól tudom) van kis asztali hangszórórendszere, amibe bele lehet állítani az iPod-ot, de abban már van normális hangszóró, de ez...
Ehhh
ZooLee -
ciao
senior tag
ez a termék a piaci igények korrekt alapos tudományos felmérése alapján született, váááháháhá
-
fanatic
aktív tag
Rég láttam már ilyen ronda és hasztalan dolgot!
-
te is láttál (hallottál) már embereket a bkv-n, akik azt hiszik, hogy azt az isteni muzsikát, amit ők hallgatnak, mindenkinek hallani kell. kb. erre, csak nem szakad be közben a dobhártyája. pedig elsőre úgy összevarják, hogy nem is látszik. másodikra már lesz egy kis heg, harmadszorra viszont már foltozni kell...
-
Bumbi
tag
Csak és kizrólag irodalmi stílusban:
Csókolom, ez mi a g€cire jó???
Kurv@'ra ráérnek az Apple-nél az arcok... -
marcee
addikt
A PodGear új eszközével könnyedén megoszthatók másokkal az iPod egyes típusain tárolt zenék.
Uramisten, az illegális! -
aronocs
tag
Naggyon hasznos..., de legalabb draga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest