Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
pont minap cseréltem le az ms officet oofficra kíváncsiságból. pillanatok alatt át lehet szokni, szerintem aki hátast dob, abban igencsk munkálnak az előítéletek
ezentúl beírom az oo-t is a CV-be.
sőt, ha hosszabb távon is megfeleőnek találom, nem veszek több MS officet, amíg tényleg nem lesz rá szükségem -
doc
nagyúr
ez sajnos nem így működik
abból a másfél milliárdból pár tíz- vagy inkább száz milla a megfelelő ''döntéshozók'' zsebében kötött ki
a Linux ill. a hozzá kapcsolódó szervezetek és a közösség nem tudna zsebeket tömni, ergo ilyen versenyben nincs esélye
a pedagógus meg többnyire sokat nem tud kezdeni egy Linuxszal (bár amennyire én ismerem őket (a polgárit egy iskolában húztam le) vindózzal sem sokat...), az ms-termékeket kapják, tanítják. ezért marha jó buli a ms-nak ez a kormánybiznisz, nekik még ingyen is bőven megérné, nem hogy másfél milliárdért...
amúgy itt is elmondom: az 50 éves anyámnak feltettem hétvégén Linuxot az eddigi xp-je meg w98-a helyett/mellé, és imádja, sokkal jobban tetszik neki mind a vindózok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest