- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
lakynorbert #2 üzenetére
Hát nem tudom, azért én kicsit aggódom
A mozzila szemszögéből ez sacc: ''azért kell külön raknunk a TB-t, hogy ne szedjük el tőle az erőforrásokat.'' De nem látom, hogy ha több erőforrást akarnak a TB-nek akkor miért nem adhatják meg simán házon belül? Szerintem ez tényleg kicsit fura. Az mindesesetre adott lenne gondolom, hogy ha külön mennek és a TB bajba kerül, akkor esetleg széttárhatja a kezét a mozzila. Meg azért sem örülök, mert a nagy bevétel gondolom az FF beépített keresőjéből van, a TB nél meg nem tudom van e valami az adományokon kívül.
Még hozzáteszem, hogy bár nagyon szeretem a FF-t de személy szerint nagyobb veszteségkén élném meg, ha a TB-el lenne gond, mint ha az FF-al. Szóval nekem valahogy megnyugtatóbb lenne, ha ott maradna azért a mozzila egy védőhálóként mögötte is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest