- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR #52 üzenetére
Kifejtettem utána, kinek szántam, szvsz, a neveket kicsi gondolkodással odateheted mögé.
''nagyban ecseteled, hogy itt a biztonsagrol van szo (s nem utolso sorban szerver rendszerekol), mindezek ellenere atlagfelhasznalokkal peldallozol
ne feledd, hogy az atlagfelhasznalonak az is szamit, hogyha leul a gepe ele, akkor egy teljeserteku pc-t es oprendszert kapjon, nem pedig olyat, ami folyton korlatozni akarhja ot''
Te kevered a szezont a fazonnal, nem kicsit. Átlagfelhasználó szinten nem számít a biztonság??? Ki beszélt itt arról, kinek mi a fontosabb. Valaki így dönt, valaki úgy. De erről senki nem beszél most. Nem tudom, minek keverted bele.
''ne feledd, hogy az atlagfelhasznalonak az is szamit, hogyha leul a gepe ele, akkor egy teljeserteku pc-t es oprendszert kapjon, nem pedig olyat, ami folyton korlatozni akarhja ot''
Teljesértékű oprendszertől biztonságot is elvárhat egy ember, átlagfelhasználó is.
''szoval annak, aki itt neki all peldallozni, hogy toth jakab 10 perc alatt mit szed ossze netrol, annak uzenem, hogy a cikk szerver operacios rendszerekrol szol
ennek az egesznek koze nincs ahhoz, hogy egyeseknek nehez a linux hasznalata, mert egy jo szerver megepitese mindket rendszeren hosszu, nehez munka, ami nem utolso sorrban nem keves tudast/gyakorlatot is igenyel''
Én meg neked üzenem, hogy éppen ezért nem találó a cikk címe. Ráadásul szervereket teszteltek nem szerver gépeken. Szóval az egész sántít. Ez a teszt sem döntött el semmit. Azt pedig egy átlaglinuxos is kiszúrja, hogy már onnan bűzlik az egész, mikor Red Hatot választották ki, ami 4-5 éve arról híres, hogy a legrosszabb disztrib.
[Szerkesztve] -
Megtartom magamnak. Nem rád, elhiheted.
A cikk komolytalansága abban kimerül, hogy két szerverről beszélünk. Ez bőven nem dönt el semmilyen csatát.
Beszéljünk az átlag felhasználókról. Arról, hogy ha önmagában feltelepítesz két oprendszert, és semmi más hozzá, leülteted elé Tóth Jakab átlagfelhasználót, mennyi dolgot szed össze 10 perc netezés után. Vagy arról, hogy melyik kér rendszergazda jelszót bizonyos rendszerhozzáférsekhez. Sorolhatnám. Ehhh. Komolytalan a cikk.
Aki meg itt nekiállt arról beszélni, hogy melyik rendszert hogyan lehet használni, annak üzenem, ez a cikk a biztonságról szólt. Az, hogy egyeseknek nehezebb a Linux használata, és emiatt mást használ... Erre mit mondjak, ő a használhatóság kérdése alapján döntött, míg más szempontokat nem is nagyon vett figyelembe. De ez megint nem a biztonságról szól.
[Szerkesztve] -
Azt nem értem, minek szólnak bele ebbe a témába olyanok, akik nem is ismerik a Linuxot, esetleg még nem is volt a gépükön, vagy mégcsak nem is látták. Nekem van pár tippem erre az itteni hozzászólók közül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged