- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
OFF
Rájöttem már, vmiért a Win/Sys32-ben kereste a file-t de h miért azt nem tudom, mind1 bemásoltam a prog file/Ati tech/control panelből azóta ''kussol'' ennyi csak az a baj h EGYSZERŰEN MEGŐRÜLÖK ATTÓL HA egy NEGYED MILLÁS Gépbe nem tudom h MI MIÉRT MIT CSINÁL!!! Sorry de kivagyok...
on -
Cathfaern
nagyúr
De nekem volt, azonban közben megoldódott: kiderült, hogy még régebben (CPU húzás próbálgatás közben, hogy kiderüljön, hogy a memória nem bírja-e) átraktam a Ram-ot 100Mhz-re 133-ról...s úgy hagytam :( Amikor észrevettem a teljesítménycsökkenést, akkor benéztem a BIOS-ba, de akkor valószínűleg átfutottam felette. Csak amikor 2x megnéztem (miután kismillióan, nem elolvasva a topic elejét, megkérdezték, hogy nem állítottam-e a BIOS-ba el vmit), akkor vettem észre, hogy itt vmi nem OK. Visszaállítás után mértem az 5500-as eredményt.
JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :O Most látom, hogy én barom 5660 helyett 3600-at írtam. Szóval bocs mindenkitől, pont hogy javulást hozott az új Catalyst! :B Meg 4500 sem 4500, hanem 5500...Tudjátok mit? Leírom újból az előző hsz-t mindenhol rendesen javítva:
''Nos, felraktam R9000Pro kártyára. Eddig Duron 1375 Mhz-en, minden program lelövése mellett hozott 5500 pontot, most 1300Mhz-en, sima gépindítás után 5660 pont. Rendes játékban még nem próbáltam, most az következik.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest