- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
Aktív témák
-
EnginEEr
tag
feltettem, hogy majd hű de jó lesz a r8500 amhoz, meg már úgyis régi a 3.5-ös ,ami van... minden működik kivéve tron 2.0 (1.03 as pecs fennt) 3.5 el faszán ment persze, jah és a legjobb visszaállitani normális módon nem lehetett, itt ütöttem a gépet de még mindig ez a trágya 4.2 van rajta... :(
remélem csak nekem volt vele rossz tapasztalatom. :O -
Cathfaern
nagyúr
Közben kiderült, hogy csak szerencésm volt: a Trackmania-t azóta sem sikerült elindítanom, mindig kifagy, s csak a vpu recovernek köszönhető, hogy nem viszi az egész gépet magával :( Már települ is vissza a 3.10...úgy látszik megint érvényesül a lassan, de biztosan elv :U
-
Bandit21
addikt
OFF
Rájöttem már, vmiért a Win/Sys32-ben kereste a file-t de h miért azt nem tudom, mind1 bemásoltam a prog file/Ati tech/control panelből azóta ''kussol'' ennyi csak az a baj h EGYSZERŰEN MEGŐRÜLÖK ATTÓL HA egy NEGYED MILLÁS Gépbe nem tudom h MI MIÉRT MIT CSINÁL!!! Sorry de kivagyok...
on -
Clyde22_
tag
Én is felraktam, 9000Pro karim van, a Rainbow Six: Raven Shield 1.5-ös patch-el eddig tök jól futott, most ha a föld felé nézek mindenféle piros poligon elkezd ugrálni a képen!!! Ilyet utoljára Matrox G400-ason láttam.... Megyek, felrakom az 1.53-as Raven Shield patch-et... ha ez sem segít....
-
Bandit21
addikt
Hali kicsit OFF a téma de azért írom ide mert amióta föltettem a 4.2-t azót csinálja ezt a gép indításkor kapok 1 hibaüzenetet h a gép nem tudja elindítani a
Atmhunxx.CNT file-t.
Ez a prog files/Ati tech/Ati control panel könyvtárban van.
Mi a túró ez és miért küldi nekem a hibaüzenetet? Teljes drivercleaner után és miután visszarakom a 3.10-et akkor is csinálja pedig eddig nem volt ilyen... -
Móci
addikt
Neverwinter Nightsal próbálta valaki? A 4.1 es elég furán nézett ki, de gyors volt. A többi játékban azzal is érztem gyorsulást, de a kép ott normálisan nézett ki. Ajánlom, hogy kijavítsák ezt a bugot, merthanemakkor...;]
-
Penge Borisz
tag
Nem értem mi a bajotok az optimalizációkkal. Ha gyorsul tőle a játék azonos minőségen, akkor nekem teljesen mindegy, hogy hogyan érik el. A benchamark az más, de itt játékokról van szó.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
De nekem volt, azonban közben megoldódott: kiderült, hogy még régebben (CPU húzás próbálgatás közben, hogy kiderüljön, hogy a memória nem bírja-e) átraktam a Ram-ot 100Mhz-re 133-ról...s úgy hagytam :( Amikor észrevettem a teljesítménycsökkenést, akkor benéztem a BIOS-ba, de akkor valószínűleg átfutottam felette. Csak amikor 2x megnéztem (miután kismillióan, nem elolvasva a topic elejét, megkérdezték, hogy nem állítottam-e a BIOS-ba el vmit), akkor vettem észre, hogy itt vmi nem OK. Visszaállítás után mértem az 5500-as eredményt.
JJJAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!! :O Most látom, hogy én barom 5660 helyett 3600-at írtam. Szóval bocs mindenkitől, pont hogy javulást hozott az új Catalyst! :B Meg 4500 sem 4500, hanem 5500...Tudjátok mit? Leírom újból az előző hsz-t mindenhol rendesen javítva:
''Nos, felraktam R9000Pro kártyára. Eddig Duron 1375 Mhz-en, minden program lelövése mellett hozott 5500 pontot, most 1300Mhz-en, sima gépindítás után 5660 pont. Rendes játékban még nem próbáltam, most az következik.''
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Nos, felraktam R9000Pro kártyára. Eddig Duron 1375 Mhz-en, minden program lelövése mellett hozott 4500 pontot, most 1300Mhz-en, sima gépindítás után 3660 pont. Rendes játékban még nem próbáltam, most az következik.
-
Notes
senior tag
2 (!) százalék teljesítménynövekedés a TR-ben... ezért már megéri. Az AquaMark-ról nem is beszélve.
-
rog
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #20 üzenetére
akkó tényleg nem értem mi ez a optimalizációs duma?
divat? -
rog
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
ez a cöccögés, meg fejcsóválás, amikor optimalizálnak egy drivert egy, vga több játékhoz.
szerintem ha veszel sokezer ft-ért egy videokártyát, amit arra találtak ki, hogy a 3d-s játékok megjelenítését gyorsítsa (viccesen 3d gyorsítónak is hívják őket), akkor azt várod, hogy a kurrens játékok a kárytádon minél élvezetesebben fussanak. a te érdekedben elemzik az okos programozók a játékokat, megnézik hogy melyek azok a kódrészletek amelyek legtöbbször futnak, illetve, melyek azok az efektek amik a legtöbbször vannak használva, és ezekre gyúrják át a drivert. csak azért hogy te jobban tudj játszani. igen ebben benne van az is esetenként, hogy a driver detektál egy egy programot, és más kódrészletek futnak ugyanarra a dx hívásra. ez bizony optimalizáció.
(régebben még versenyek is voltak erre. ki tudja ugyanazt a feladatot, minél jobban megoldani, ugyanazzal a vizuális eredménnyel, de lehetőleg csak imitálva a bonyolult műveletek eredményét. hogy is hívták ezt? ja demo-compo, vagy ilyesmi.. elkalandoztam.)
szóval azért nevetek, mert jó kedvem van. -
rog
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
mer az is, mint eddig mindegyik.
sőt még a dokumentációba is beleírták, mint eddig mindig.. -
nobufalo
tag
Valaki felrakta már? jobb mint a többi? én még mindíg a 3.1-el nyomulok, a többi elég gáz, pl 3.9-el az nfsu kifagy meg ilyenek!
-
Pierre
tag
válasz
Persze a radeonok jobb kihasználására gondolni sem lehet, ugye? :U
-
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Az 55-ös szériára utaltam, amit most hájpolnak...
-
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Jaja... a ForceWare simán hoz 20%-ot, de itt 4-5 százalék már gyanús... :C
-
válasz
Gondolom, erre alapos indokaid is vannak... :U
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem nagyon ''optimalizálásnak'' tűnik ez a driver:F
-
ArchElf
addikt
Remélem bugfix is van benne, akkor kipróbálom...
mod: most néztem meg a fixeket, és azt hiszem vetek rá 1-2 pillantást otthon...
AE
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest