- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
hogy lehet a westel-t t-mobillá varázsolni :F :D (a feliratot)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Állítólag mostantól jelenik meg a telókon a T-Mobile H felirat a Westel helyett.Kikapcsolás után már az jelenik meg.
Azt hiszem egy ideig nem kapcsolom ki a telómat. -
zsolt501
nagyúr
Né azon vagyok meglepődve hogy milyen űresek a falak és a polcok mostanában mikor bemegyek 1 T-mobilos űzletbe ja a fejekröl nem is beszélve:U
-
T-800
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Kivagyok ettől a madzsentától,meg a névtől..
-
Shim
őstag
-
szasza_xp
senior tag
Hát az új színvilágtól Én is hányok kb 4 éve vagyok Westeles, de most kicsit elvesztem :(
ja ezt nézzétek meg! [L]http://www.csatlakozz.hu [/L] -
gaboRF
csendes tag
Hat ha minden rozsaszinbe borul, akkor feltetlenul. :)
Volt nehany nezetelteresem az eltelt sok ev alatt, de gondolom ez mashol is meglett volna. Megvarom a nagy meglepetest a nevvaltas utan, aztan ha nem tetszik keresek mast.
(nem nezegettem at az arlistat a tobbi szolgaltatonal, de nem hiszem hogy lenne meg egy olyan ahol meg a mai napig 123 HUF egy perc csucsidoben orszagon belul amig az USA-ba 73 HUF-ert lehet csacsogni) -
Kraptor
őstag
Ez nem több mint csak egy szimpla névválltás? Kb egy jó éve volt egy igen érdekes cikk a HVG-ben pont erről, hogy DT kivenné a Matáv keze alól a Westelt és a saját T-mobile ága alá tenné, mert nagyon nyereséges és ezáltal ellensúlyozni tudná a nehézségeket amik otthon vannak. Akkor mind a két fél nagyon tiltakozott ez ellen, hehe. Lehet, hogy részleteiben nem pontosan így volt ahogy mondtam de valami hasonló dologról volt szó.
[Szerkesztve] -
gaboRF
csendes tag
Akkor en leszallok errol a csatlakozasrol. Foleg hogy megtarthatom a szamomat. :)
Nem most kellett volna ezt meglepni, hanem amikor a Voda elkezte a terjeszkedest. Akkor meg sokkal kiszolgaltatotabb volt az elofizeto. -
guminyúl
tag
Május 1. Mi menni Európai Unió, a Westel csatlakozik az anyukához. Ez szerintem teljesen korrekt, egységesítik a céget, ennek már semmi akadálya, és minél hamarabb bevezetik az új dizájnt, annál hamarabb megszokják az emberek, hamarabb elül a vihar a biliben :)
-
gaboRF
csendes tag
En is os Westeles vagyok es nagyon nem teszik a T-Mobile nev.
Igazabol az a gyanum, hogy azon kivul hogy a nevuket adjak es mindent atszineznek rozsaszinre valamint minden reklamban benne lesz az az idegesito szignal mas nem fog valtozni. Kerdesemre hogy mit kell tenni ha le akarok lepni az Ugyfelszolgalat nem valaszolt es a weboldalon is csak az van, hogy annak mit kell tenni aki T-Mobilos akar lenni. (a weblapon ugyancsak fent van hogy iden januartol 10%-al tobbet irnak jova a dominos kartyakra ha automatabol veszi az ember) -
_Emperor_
csendes tag
mindenképpen jobb lesz..
-
intelfan
aktív tag
Te nem ismered a westelt.
Sz@rnak nagyívben a vevői elégedettségedre 4 éves tapasztalat után elhiheted nekem. A Westel a Matáv DTelecom csoport tagja és a névváltoztatást parancsba kapták a westelnél, nem átgondolt lépésről van szó.
-Néhány infó még a Westelről:
-Amint lehet mindig emelik a percdíjaikat, csak legvégső esetben csökkentik a percdíjat. Olyan díjcsomagom volt amivel nem is olyan rég 120FT/perc volt a percdíj most 39/33FT de csak akkor vezették be amikor már a vodafone és a pannon is jóval olcsóbb volt hogy ne menjenek el az emberek tőlük.
-A westel az a cég ahol nem kaphatsz bónusz jóváírást a feltöltésedre, tehát ha egy pannon kártyához veszel 7200FT/14400FT-os feltöltőt 8100/18000-et írnak jóvá ha vodafone-hoz töltesz bankautomatánál 7500/12500-ért akkor 8500/15000 írnak jóvá.
Westelnél ilyen nincs náluk 9000FT-ért 9000-et írnak jóvá hogy ezen is spóroljanak hogy több pénzt lehessen kivinni Németországba mint tiszta nyereség. :) -
horatio
tag
A névváltoztatás - ami a mostani Westeleseknek vagy tetszik vagy nem - a külvilágnak szóló üzenet. Pl engem mint Pannonost megfogott.
Az hogy a Westel tulajdonosai mégis meglépik a névváltást - szinte utoljára a cégcsoporton belül - azt gondolom egy igen jól átgondolt lépés. Ha valaki egy jól bejáratott, több mint tíz éves márkanevet lecserél, ami ráadásul piacvezető márka a szegmensben, azt nem pikk-pakk döntés után teszi meg egy ilyen cég.
A reklámokat - bizonyos megszorításokkal - egy az egyben is át lehet venni, lásd Vodafone.
Itt persze nem az oszlopnak támasztott létrán mászó ''kivitelezők''-re gondolok :)
Egyéb promókat is lehet egyszerre nyomni egész Európában. Szintén lásd Voda.
Egyébként akkor is tartom korábbi álláspontomat hogy az egész névváltoztatás a vevői elégettség további növelésére megy ki. Pl: hálózaton belüli hívásnak minősül minden T-Mobile szám hívása, tehát ha pl. egy angol hív egy németet (ez a mostani T-Mobile csoporttagoknál most is működik, a Westel-nél még nem) vagy pre-paid feltöltés bármelyik T-Mobile boltban vásárolható egységkártyával worldwide (ez sem megy még most a Westelnél) -
Zoltán
őstag
F@szság névváltoztatni. A Westel neve már teljesen a ''minőség''-el fort össze a magyar mobilpiacon. (Mondjuk nekem nem volt rossz tapasztalatom a Pannonnal se)
-
intelfan
aktív tag
Az lehet hogy nem árt sokat, de én a kb. 4 éves westel kártyám átteszem pannon-ra mert nem tetszik az új nevük.
Ma már a pannon is tudja ugyanazt mint a westel csak még olcsóbb is picit, szal ha már ingyen van a váltás és ilyen hülyén lecserélik a jól bejáratott márkanevet akkor én is cserélek pannonra. :) -
horatio
tag
Egyetértek Veled: a ''brand'' a felhasználó fejében lélelaktanilag van jó hatással.
Az emberek szeretnek a NAGY és GYŐZTES oldalán tündökölni. :)
De azt se felejtsük el hogy a brand-hez való csatlakozással a cég optimalizáhat rengeteg dolgot a reklámtól kezdve a tarifacsomagokig, IT rendszerig és ezzel jelentős költségmegtakarítást is elérhet. Valszínű ez is ott lehetett a DT management fejében amikor döntött.
A Pannon/Telenor-nak is van vmi próbálkozása, de még nagyon gyerekcipőben jár. -
napos2600
tag
ezt meg ma lattam:
[L]https://secure.mouse2mobile.com/clients/nokia/com/wap/3network.asp?countryId=16&x=19&y=3[/L]
4 szolgaltato :) -
napos2600
tag
en is mint pannons szolnek hozza(d is).
t-mobile mint olyan sokkal szimpatikusabb nekem, es a brand-juk, nekem hamarabb eszembe juttat egy ''halado, modern'' mobil ceget mint a mostani arculat.
a valtas sztm nem fog nagy karokat okozni (lehet, hogy sőt!), mert szepen meg lesz az rendezve.
pannonos dologgal egyetertek, mert meg jo. a kesobbi alakulasa a dolgoknak mar kerdeses... -
erdoke
titán
''2) mindenképpen jó dolog ha egy nagy brand-be tartozik a Westel mert rövid-közép távon csak nyerhet az előfizető. Mindenképpen jól fog járni. Szerintem több szolgáltatást fog kevesebbért kapni, és - a mai viszonylatban is kiemelkedő -előfizetői törődés (Copyright Én :) ) - még tovább fog javulni.''
Szerintem a brandhez tartozás nem annyira fontos, mint az ügyfelek és a leendő ügyfelek fejében lévő kép. Ígyis-úgyis a T-Mobile-hoz tartozik a Westel, annak előnyeit a név nélkül is kihasználhatja.
Nyilvánvalóan egy hosszú távú döntés ez, amivel a Vodafone vitorláából akarják a ''nagyok vagyunk, tehát máshol is minket választanak'' szelet kifogni.
Pannonnak (Telenornak is) valami ütős oldalharcos straégiát kellene (kellett volna már régen) kitalálnia, különben gyorsan a futottak még kategóriába kerülhet. -
horatio
tag
Sziasztok!
Én őspannonos vagyok (97-óta vagyok náluk) de már nagyon kifelé áll a ... rudam :) Kezdek nagyon elégedetlen lenni, de ez most nem ez a topik.
A múltkor volt egy kis időm namondom megnézem magamnak mit is tud ez T-Mobile.
Mivel németül nem tudok ezért az angol T-Mobile oldalt kerestem fel.
[L]http://www.t-mobile.co.uk/Dispatcher[/L]
Hát mit mondjak nagyon tanulságos és lesújtó is volt egyben. Meggyőződhettem róla és Ti is meggyőződhettek róla, hogy fényévnyire vagyunk még attól ami ott van. Kínálatban, percdíjban, készülékárban, tarifacsomagokban, cégfilozófiában.
Ugyanez vonatkozik a nem magyar Vodafone-ra is. Azt is érdemes megnézni.
Két következtetésre jutottam:
1) ha a Pannon sűrgősen nem lép valamit akkor bukó lesz neki középtávon,
2) mindenképpen jó dolog ha egy nagy brand-be tartozik a Westel mert rövid-közép távon csak nyerhet az előfizető. Mindenképpen jól fog járni. Szerintem több szolgáltatást fog kevesebbért kapni, és - a mai viszonylatban is kiemelkedő -előfizetői törődés (Copyright Én :) ) - még tovább fog javulni.
Hát ennyi észrevételem lenne.
Bár lehet hogy jobb lett volna egy új témát nyitni, de hátha fog vkit így is érdekelni a dolog. -
Pötyi
őstag
Az indexen is ott egy szép cikk:
volt, aki kockázatosnak tartotta azt, mivel a Westelhez, mint sikeres magyar vállalathoz való érzelmi kötődés eléggé erős az ügyfelek körében.
Hát, igen... Valóban jobban hangzik a Westel, mint a TéMobájl... :D -
erdoke
titán
válasz
-=Sawtooth=- #2 üzenetére
Nagyon sokat nem fog ártani, de azt hittem, gazdasági társaságoknál azok a megoldások élveznek előnyt, amik inkább használnak.
-
-=Sawtooth=-
tag
sztem is faszsag.elhibazott uzletpolitika
nem veletlen opel es vauxhall neven futnak a gm autok. a danone se keresztelte at a pilotat...hulye lett volna... sztem a westel nev mar fogalom.es meg ha nem is teljesen magyar helyesirasu,hangzasu...a tímobájl-nal sokkal jobb.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Hurrá. Ha eddig kibírták így, akkor most miért van rá szükség? Azt a célközönséget, akinek még nincs mobilja, ez alaposan megzavarja, aki pedig máshonnan menne a Westelhez, annak úgyse számít a név.:F
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged