Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
Te nem ismered a westelt.
Sz@rnak nagyívben a vevői elégedettségedre 4 éves tapasztalat után elhiheted nekem. A Westel a Matáv DTelecom csoport tagja és a névváltoztatást parancsba kapták a westelnél, nem átgondolt lépésről van szó.
-Néhány infó még a Westelről:
-Amint lehet mindig emelik a percdíjaikat, csak legvégső esetben csökkentik a percdíjat. Olyan díjcsomagom volt amivel nem is olyan rég 120FT/perc volt a percdíj most 39/33FT de csak akkor vezették be amikor már a vodafone és a pannon is jóval olcsóbb volt hogy ne menjenek el az emberek tőlük.
-A westel az a cég ahol nem kaphatsz bónusz jóváírást a feltöltésedre, tehát ha egy pannon kártyához veszel 7200FT/14400FT-os feltöltőt 8100/18000-et írnak jóvá ha vodafone-hoz töltesz bankautomatánál 7500/12500-ért akkor 8500/15000 írnak jóvá.
Westelnél ilyen nincs náluk 9000FT-ért 9000-et írnak jóvá hogy ezen is spóroljanak hogy több pénzt lehessen kivinni Németországba mint tiszta nyereség. :) -
napos2600
tag
en is mint pannons szolnek hozza(d is).
t-mobile mint olyan sokkal szimpatikusabb nekem, es a brand-juk, nekem hamarabb eszembe juttat egy ''halado, modern'' mobil ceget mint a mostani arculat.
a valtas sztm nem fog nagy karokat okozni (lehet, hogy sőt!), mert szepen meg lesz az rendezve.
pannonos dologgal egyetertek, mert meg jo. a kesobbi alakulasa a dolgoknak mar kerdeses... -
erdoke
titán
''2) mindenképpen jó dolog ha egy nagy brand-be tartozik a Westel mert rövid-közép távon csak nyerhet az előfizető. Mindenképpen jól fog járni. Szerintem több szolgáltatást fog kevesebbért kapni, és - a mai viszonylatban is kiemelkedő -előfizetői törődés (Copyright Én :) ) - még tovább fog javulni.''
Szerintem a brandhez tartozás nem annyira fontos, mint az ügyfelek és a leendő ügyfelek fejében lévő kép. Ígyis-úgyis a T-Mobile-hoz tartozik a Westel, annak előnyeit a név nélkül is kihasználhatja.
Nyilvánvalóan egy hosszú távú döntés ez, amivel a Vodafone vitorláából akarják a ''nagyok vagyunk, tehát máshol is minket választanak'' szelet kifogni.
Pannonnak (Telenornak is) valami ütős oldalharcos straégiát kellene (kellett volna már régen) kitalálnia, különben gyorsan a futottak még kategóriába kerülhet.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest