- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Vegyünk pár Veptut és bizsuval díszítsük ki, Győzinek majd jó lesz...
-
moma
őstag
mekkora giccs
szerintem baromi cikis
kerüljön a telo ennyibe ok, de könyrgöm csinálják már meg kicsit izlésesebbre...
-
wolverine375
tag
Ennek a telónak annyi értelme van, mint az arany WC papírnak, nemjó semmire, de drága... Egyébként az ilyen milliárdos nyomorékokból lehet meggazdagodni. Én is mingyá beindítom az aranyozott, 200gyémánttal kirakott, szarvasbőrből készült eldobható 100db-os zsebkendő gyártását! Egy náthás dollármilliárdosból 2hét alatt annyi pénzem lenne h 10 ilyen vertut is tudnék venni!
-
Azert kellett ennyire draga telefont csinani, mert az ''olcsobbakat'', a nehany millios Vertukat szetkapkodjak, keptelenek eleget csinalni, ezaltal persze a presztizsuk is esik. Nyilvan gyartani fogjak, ha van ra kereslet, marpedig van. Gallardo? Ugyanmar, ezeket altalaban dollarmilliardosok vasaroljak, akiknek akar szaz Gallardojuk is lehetne.
-
Ricardo
titán
-
AusWolf
őstag
Szánalom ez a telefon.
Kiadnak rá egy csomó pénzt, de minek? Mert csillog rajta a sok vacak?
Aki képes rá, annál a pénztárca mérete fordított arányosságban van az eszével.
Én személy szerint a szilíciumot sokkal ''nemesebb'' anyagnak tartom, mint a gyémántot meg a smaragdot, mert amíg a smaragd tök fölöslegesen csillog-villog, nem történik tőle semmi, addig a szilíciumból számítástechnikai alkatrészeket készítenek, amik meghajtják a számítógépeket, amik egyrészt szórakoztatnak, másrészt űrhajóba építhetők és a segítségükkel az emberiség megismerheti a világűrt. Tehát melyik a nemesebb?
Még szép, hogy a szilícium. Nem is értem, hogy miért nem az a drágább...
Mod.: A smaragd legfeljebb úgy lehet hasznos, ha egy bazinagy smaragddarabba beleépítenek egy kamerát, ami folyamatosan küldi a jeleket, aztán kilövik a világűrbe és nézik, hogy mit vesz föl.De erre minek smaragdot használni? Így beigazolódik az előbbi állításom: A drágakövek nem jók semmire.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Gallardo007 #14 üzenetére
Hidd el akinek ilyen telefonja lesz annak egy Gallardo csak élményautózásra már ott áll a garázsában.
-
Gallardo007
tag
60milkáért vennék inkább egy Lambo gallardot+még maradna 18,azzal nagyobb feltünést lehet kelteni
-
Gubro
senior tag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Így igaz, a különleges nem az ütésállót jelenti, hanem bizonyos drága, különleges anyagokat, bőröket, fémeket estébé.
Nem hiszem, hogy ezt bármelyik hölgy kivinné a terepre az ML merciben, inkább az estélyeken a kistáska tartozéka lehet egy hozzá passzoló nyakékkel.
Gyakorlati célja nincsen, de nem is ezért készült. -
busman
veterán
Sztem kifejezetten gusztustalan...
-
SzalaiG
addikt
Felesleges flancolás.
-
-
roPHka
senior tag
''kivételesen minőségi anyagokból állítják össze.''
Ebből a szemszögből nézve a dolgot, akkor egyesfajta Nokiák is ''minőségi anyagból'' készülnek, hiszen ütésállóak. Azért kíváncsi lennék, hogy ez a telefon mennyire viselné el a földhöz és falhoz vagdosást, mennyire szereti a vizet, stb...
Amúgy szerintem gusztustalan, bár ízlések és pofonok, de ha már ennyi pénzem lenne és Vertu telefont akarnék venni, biztos, hogy valamelyik előző szériát választanám.
Igaz ez női teló de nem gond -
blueMerle
veterán
Szerintem akkor lenne igazán extra-kulönleges hogyha mindösszesen egy darabot készítenének. Az má milyen égö, hogy ''ezt vettem 300 ezer dolcsiért, de van még belöle huszonakárhány...''Pfff, tiszta gáz, így már nem is kell
-
AS
félisten
Nekem az véleményem hogy aki ilyet vesz az olyan is.....
-
nap
addikt
A ''minőségi anyagok''-ba, gondolom, igazi kigyó tartozik.
A csórók meg majd veszik a veptu változatot. -
AMD Power
titán
Ez a telefon elég ''érdekes''! Nekem az ára jobban kéne!
-
marcee
addikt
Az csak egy dolog, hogy ritkaronda ez a ''dísz'', de még a funkciót is zavarja. Nem szabdalják azok a kövek véres cafatokra az ember arcát?
-
Bodz
nagyúr
Nem túl szép teló, bár a kígyó jól mutatna a gépem elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest