- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manta
tag
Z1-em van. Nekem amerikából hoztak tubust, meg egy 0,42x-es konvertert, aminek aztán nem tetszett a képe, így az felkerült egy D8-as kamerára, és vettem hozzá egy Soligor 0,6x-t 16ezerért. Így sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerül egyébként. A gép indexes fórumán folyamatosan téma a közgyűrű, de úgy tudom még mindig hiánycikk.
-
Manta
tag
Jaa, csak elég nehéz közgyűrűt szerezni
Mondjuk nekem van és nagyon élvezem. Kicsit rádob súlyban is (ami jó), folyamatosan védi az objektívet, alá lehet támasztani, és egy 0,6-os széleslátószögűvel 23-380mm tartományban lehet fotózni, ami már kellemes.
Ezt most csináltam: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Manta
tag
De?
Mellesleg fel se tűnt nekem, de olvastam fórumon hogy páran paráznak emiatt, erre én is megrázogattam. Kotyog, de minden Z1 így csinál, sőt ha jól tudom az Oly 740-750-ek is, tehát nagyzoomos sajátosság. Mivel a képek minőségét ez semmiben nem befolyásolja, sőt a szorulást is kiküszöböli, nem nevezném hibának. Akit ez zavar, és emiatt nem vesz ilyen gépet, az meg is érdemli. -
Manta
tag
Az optika 'kotyogása' természetes jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest