- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én ennek az elődjét, egy v200-at használom asztali pc-hez több, mint 1 éve. nagyon meg vagyok vele elégedve! az elem kb 9 hónapig bírta, átlag napi 5 óra használat mellett. így szerintem nem érdemes aksival szórakozni... és nem fog pont játék közben kimerülni, mert jó előre világít a görgő előtt lévő led. én pc multimédia távirányíró helyett vettem, hogy a fotelból mozizva, is tudjak kapcsolgatni, de nagyon jó, hogy nincs madzag, ami visszarántja az egeret, amikor kihúzom a tálcát. játékra igazából nem használtam, de ha jól látom, a 220-asnak nagyobb a felbontás érzékenysége. nagyon ritkán, de előfordul, hogy nem reagál az első mozdulatra, így ha valaki főként játékra használná, meggondolandó. de munkára, mozizásra tökéletes választás.
még egy fontos megjegyzés! elég kicsi az egér, így kis kézméretűeknek ideális, a jetik, lapátkezűek markában könnyen elveszik a kütyü.
a görgő oldal irányban is megbillen, és ez definiálható, pl böngészőben előre-hátra, stb. (legalább is a v200-nál így volt, gondolom a 220-ból nem hagyták le)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged