- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
A tüntetésre én is emlékszem, voltam egyen.
Én csak annyit fűznék a témához, hogy ha valaki nem hívott 06-51-es számot az utóbbi 6 hónapban, az valószínűleg nem érdeklődik egyáltalán az internet iránt vagy nincs is számítógépe vagy 1-2 hónapja köttetett vezetékes telefont. Azok is ide tartonak akiknek szélessávú internet hozzáférésük van, de gondolom ők nem akarnak ingyen analóggal nyomulni.
Lényeg a lényeg elég kevés ember van aki igénybe tudja venni ezt a szolgáltatást ténylegesen ingyen.
Engem érdekelne konkrét számadat. Utánna is járok, hátha megtudok valamit.
És még ez az ingyenség is meg fog nekik térülni rögtön mivel sajnos sok olyan ember van aki figyelmen kívül fogja hagyni azt a 6 hónapos részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Tesla topik
- SörcsaPH!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3484, 100 Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest