- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentin Ruby
senior tag
kb 2 éve használok egy IP4000-es modelt
észrevételeim, hogy a kép minősége tartós legyen szerintem.egyéni vélemény,tapasztalat
-a papír minősége sorsdöntő.ha ez nincs tök mindegy milyen tintával(után,vagy eredeti) nyomtatsz kb 1 év és a kép kifakul.
-ha a tinta utángyártott,de a fotópapír baba értve ez alatt hogy kellő súllyal rendelkezik,és a bevonata is megfelel egy szintnek,akkor a kép 2 év után sem kezd el fakulni..
Tehát szerintem a tintán megspórolt összeg töredékét normális papírra költve létrelehet hozni a normális nyomatot és még mindig az eredeti patron és papír ára alatt vagyunk vagy 80%-al.
Az a felfogás hogy a nyomtató az utángyártott patronoktól(persze itt is van legalja) gyorsabban behal szerintem kacsa,de inkább lekopogom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Könyvajánló
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest