- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Gaius
tag
Már mitől állna elöl az Nvidia? Azért, mert egy-két helyen megnézték a félkész progikkal? Vagy mert Nvidia által ''szponzorált'' tesztoldalak ezz hozzák ki nyertesnek? Meg kell várni, hogy kijöjjön a piacra, le kell futtatni rajta sok-sok játékot és tesztet. Akkor lehet majd azt mondani, hogy az Nv35 van elöl....
Mellesleg megjegyzem, hogy még nem láttam olyan teszteket, ahol fullra fel lettek volna nyomva az extrák (FSAA, stb...). Ebben nem hiszem, hogy az Nvidia nagyot alkotott volna. Megint vakítanak, ezer Mhz-es ramokkal és chipekkel. Technikai áttörést pedig még mindig csak az ATi tud felmutatni. -
Gaius
tag
Átgondoltam..... :)
Majd akkor hiszem, ha látom...
Amikor az első FX-ekről szóltak a tesztek, akkor is érdekes módon marha jó és marha gyors volt. Aztán a valóságban egy sima 9700-es Radeon is alázza az 5800-as ''csúcs'' terméket. -
Gaius
tag
Hát ez mindenesetre érdekes hír. Ámde én egyáltalán nem féltem az ATI-t. És hát ugye az meg megint csak vakítás, hogy ennyivel meg annyival gyorsabb az 5900-es FX. ÉS AKKOR MI VAN, HA GYORSABB? Már régen bebizonyosodott, hogy nem csak ezen múlik a siker és a sebesség.
MAjd meg kell nézni, hogy ha felnyomjuk az élsimítást és az anizotróp szűrést (ami alá én már nem adom, tekintve a 9700-es tudását), akkor is megállja-e a helyét az Nvidia......
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest