Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vettem egy ilyen szkennert (4010-est) és bár elég régi (2007-ben kezdték forgalmazni), de ujjonnan még mindíg 40eFt-ba kerül, én azt hittem, egy ilyen kategóriájú géppel nem lesz gond. 
 A problémám vele a dia és negatívszkenneléskor fellépő rendkívüli lassúsága, egy 5-ös diacsíkot kb. 45 perc alatt olvas be..., El is határoztam, hogy a gyári HP progi helyett megpróbálom a Photoshop CS1-el, de az meg úgy látom nem támogatja a diaszkennelést...Nem is a szkenner lassú, hanem a folyamat alatt mindkét procimag 99%-on megy, szerintem a HP beolvasóprogramja nem elég optimalizált. (2180-as , 2GHz-es C2D procim van, egyenlőre nincs túlhúzva...) Tudna valaki tippet adni? Esetleg alternatív progit ajánlani, ami gyorsabb? 
 (Több száz diáról lenne szó!)
- 

#64791808 törölt tag Jajj srácok ne menjünk bele a HP eszközök szoftvereibe, mert áááááááááááááááááá... 
 Nyomtatóhoz (!!!!!), egy nyamvadt nyomtatóhoz teljes CD-nyi szoftver! Mikor a telepítő megkerülésével telepíted a nyomtatót, az inf fájlokkal, a többi szoftver telepítése automatikusan elindul, mindenféle kérdés nélkül már telepít is, úgy kell task managerből lelőni. Ha ezt tudtam volna, garantáltan nem HP-t veszek.
 [Szerkesztve]
- 

neduddki nagyúr HI! 
 Remel ez is a leglalla 300 megas szornyuseggel gyun ki, ami raadsul kizarolagosan cak rendszergazdaval muxik rendesen, hogy ott dogonenek meg /tom hogy hp hozza sz.rasa szertin ken megnni de eddig meg nem gyutt ossze peidg ojjan okosakat tudnak mondani kar hogy sok koze nicns avaosaghoz:- ((((((((/
 udv
 neduddki
- 

joghurt addikt ''akár automatikusan is javítja...'' - A HP-t ismerve van rá emberi mód, hogy erről le lehessen beszélni?  Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék. Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék.
- 

Csapi007 veterán Kicsit drágák... 
- 

nap addikt Vajon azt sikerult megoldaniuk, hogy az uveg szele es a sin parhuzamosak legyenek? 
- 

Drótszamár őstag Vajon használható szoftvert tudnak már írni hozzá, vagy ezekkel is kínszenvedés még a szkennelés ?  
 Komolyan érdekelne, ha van valakinek tapasztalata.
- 

Celtic tag A ''vörös, narancs, sárga, zöld, cián és kék''-ből a narancs az nem bíbor (magenta) kellene legyen? 
 Vagy ez valami új dolog?
- 

macilaci78 nagyúr Sok pénz, jó minőség. Nekem bejön.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék.
 Ez a sok HP ''Smart...'' ugyanis okosabb akar lenni a felhasználónál (mondjuk lehet, hogy a többségnél okosabb is), emiatt aztán többnyire kínszenvedés azt elérni, hogy azt csinálja, amit ÉN szeretnék.