Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz ngabor2 #8 üzenetére

Mi ebben a furcsa? :F Ez nem más mint egy digitális persely. Pont ugyanolyan elven működik, mint az analóg verzió évszázadok óta.

És szerintem az ötlet egyáltalán nem rossz, az egyházak mellett még számtalan remek hasznosítási területet el tudok képzelni. Olyan helyeken ahol nagy forgalom mellett sokan, sokat használnak kártyát, ott kulturált, gyors és egyszerű módja az emberbaráti adakozásnak. El tudom képzelni, hogy pl menüből lehet választani hogy az aktuális természeti katasztrófa áldozatainak, a vöröskeresztnek, a helyi állatmenhelynek, a rákalapítványnak, vagy a kócomfitty egyesületnek akar adni az ember, beüti a kódját meg az összeget és kész. Szvsz rengetegen nem veszik a fáradságot, hogy csekkekkel meg átutalásokkal sz*rakodjanak, de ha kéznél lenne egy ilyen masina, akkor rendszeresen nyomnának bele egy kis adományt (pl én is).

eziskamu: azért nem árt ha észre is veszik az emberek... Mondjuk egy templomban ez nem elsőrendű cél, de máshol azért fontos. A nagyobb felületen pedig lehet analógba infót nyomni az adománygyűjtés céljáról.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák