- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
#54715584 #13 üzenetére
''aki igy tovirol hegyire megismeri az iskolat''
De ''általábaban'' az iskolában az oda járó diákok mészárolnak, tehát nem kell megismernie semmit, mert már ismeri.
Ha arra céloztál, hogy bárki idegen megismerheti, akkor sem értek egyet, hiszen ennyi erővel tiltsuk be a Rambót, mert abból meglehet ismerni, hogy ha meghúzod a ravaszt, akkor így tudsz lőni/gyilkolni, stb.
Jó ez csak egy rossz példa volt, de nem hiszem, hogy egy pálya megtervezése miatt büntetni kéne bárkit is. -
czappa
aktív tag
''Nálunk a koleszban a tanárokról neveztük el a Doom 2 szörnyeit. A Cacodemon volt Tálosiné, a magas kosaras tűzlabdahajigáló Koschek Vili, és így tovább. És született ugye Kandoom is, a Kandó épülete Doom-pályaként (ha jól emlékszem, a portás egy pókdémon volt). Sőt, a koleszről is készült egy ilyen mirror, a tanulóból kirontó elsősökkel (imphorda), meg mindenféle belső poénnal (pl. a Hancu nevű váci csávó szobája tele volt UAC-os ládákkal, amit kis jóindulattal VÁC-nak is lehetett olvasni).''
Idézet innen: [link]
Eddig csak ennyit találtam, de már ez a hsz is jó, kedvencem: ''a portás egy pókdémon''.
Na jó befejezem az offot.
[Szerkesztve] -
czappa
aktív tag
Höhö, ez milyen már. Én is gondolkoztam azon, hogy a középsulim (most fősulis vagyok) folyosóit le kellett volna modellezni egy fps-ben, sőt ott az igazgató lett volna a főellenség.
(Semmi bajom nem volt vele, csak poénból).
Csak egyrészt nem vagyok FPS fan (kivéve doom1-et), másrészt meg lusta vagyok utána nézni, hogyan kéne ilyesmit csinálni (túl sok idő, stb).
Szerintem néhány exosztálytársam elszórakozott volna vele fél órát és ENNYI.
Egyébként, jobban belegondolva a hír tartalmába, lassan azt is rádfoghatják, hogy _gondoltál_ vmi csúnyára tehát irány a börtön, kész.
Mert nem tudom mit bizonyítanak azok a folyosók, ez röhej.
mod.: #8: bár én NIK-es vagyok, de a Kandó ott van mellettünk, hol található ez a pálya?
mod2.:#10: Kandoom, ez jópofa, találó név. Kár, hogy nincs meg, azért köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged