- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Hát csak hogy mókásabb legyen a helyzet, eszembejutott, h az FCdemo-t a 4,4 óta nem raktam föl újra. Megtettem, mostmár NOAA/AF-el nincs gáz driver AA/AF-el maradtak a fekete háromszög árnyékok.
Ami viszont ''nagyon tetszett''!!!
Amikor a kis csónakommal partot érek ott lóg ugyebár a cápa... Na hát most nem lóg, hanem olyan magasan ahonnan lógnia kellene VÍZSZINTESEN lebeg a levegőben kb a pálmafák tetejével egyvonalban! Majd fölteszek vmi képet is róla na hali! -
Bandit21
addikt
Hát épp ez az amit egyáltalán nem értek!
Nálam 4.3-al a FC demo, ha minden Alkalmazás szerinten volt, akkor OK volt minden bár igazán AA-t ha a játékban beállítottam nem nagyon vettem észre. Ha driverben raktam rá AF-et akkor jött az árnyék hiba, minden sziklán szép nagy háromszögek voltak, feketék ha közelmentem tűntek el...
Na most 4.4-el már akárhol akármit állítok be, akkor is maradnak a fekete bugos sziklák... :F -
Bandit21
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Hát ez szomorú... A nagy kavalkádban már nem is tudtam követni... Akkor most Neked meg divot-nak milyen kártyája van? :F
-
Bandit21
addikt
Hát szomorú vagyok. FC demo-val eddig a 4.3-assal ha ki volt kapcs a driverben az AA/AF, akkor rendbe volt a kép. Mostmár sehogy sincs rendben! :((( ''alkalmazás szerint''-re állítva mindent, is a sziklák árnyékai fekete háromszögek amik csak ha közel megyek tűnnek el... Másnak is így van?
-
Bandit21
addikt
Kipróbáltam, de csak ''gyorsteszt'' a 3dm2003-mal. Majd megnézem az FC DEMO-t is (mert a Ati szöveg a demo-ról beszél)
Szóval:
Cat. 4.3
3DMark Score 5748 3DMarks
GT1 - Wings of Fury 191,9 FPS
GT2 - Battle of Proxycon 37,8 FPS
GT3 - Troll's Lair 33,2 FPS
GT4 - Mother Nature 35,9 FPS
Fill Rate (Single-Texturing) 1681,1 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 2910,1 MTexels/s
Vertex Shader 18,2 FPS
Pixel Shader 2.0 53,6 FPS
Ragtroll 24,7 FPS
Cat. 4.4
3DMark Score 5585 3DMarks
GT1 - Wings of Fury 183,8 FPS
GT2 - Battle of Proxycon 37,1 FPS
GT3 - Troll's Lair 32,7 FPS
GT4 - Mother Nature 34,4 FPS
Fill Rate (Single-Texturing) 1679,2 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 2908,3 MTexels/s
Vertex Shader 18,1 FPS
Pixel Shader 2.0 53,0 FPS
Ragtroll 23,8 FPS
Mint látható, kb 160 pontos visszaesés.
Ez GT1-ben 8, GT4-ben 1,5 Ragtroll-ban 1 FPS minuszt jelent. Nem nagy cucc, de örülnék ha FC demo-ban az AF-től végre nem őrülnének meg a sziklák.
[Szerkesztve] -
Bandit21
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #26 üzenetére
''Hála másoknak...???'' Mert? Mesélj?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest