- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
sid.:Rc211v #148 üzenetére
Én is ezt mondtam, sztem a játéknak hiába egyforma mondjuk egy X2 4800+ és egy 2700 MHz amd 64 ereje, de a vga-nak több kell.Ne felejtsük el, hogy ez G80, annak pedig nagyon kell már a proci
-
feka007
veterán
Igen
Lehet, rosszul tudom, de sztem nem csak attól függ ez ám, hogy hány magot használ a játék, hanem, hogy kihajtja-e az egymagos egy G80-at, mert biztosan nem.C2D is jobb ha inkább egy 2,6-2,8 GHz-en van, nemhogy egy egymagvasEzzel azt akarom mondani, hogy egy 7800GTX-et pl. teljesen kihajt a 2700 mhz-es 3700+, szal onnantól már max cpu-lmit lehet, és itt kell megnézni, hogy melyik procival jobb.De egy erős vga-nál már nem csak a játéknak kell a cpu, hanem a vga-t is kikell, hogy hajtsa. Vagy ha a játék egy maggal megy, akkor a vga-t is csak az az egy mag hajtja?
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
X2 4000+ nem egyenlő a 3700+-szal, márcsak azért sem, mert X2-n 2 mega L2 van.Mondjuk ezt nem használja ki, mert megosztott, szal ebből csak 1 mega elérhető a játékkal foglalkozó magnak, szal ugyanannyi.
De ígyis jobb játék alatt a síma 3700+-nál az X2. Bár lehethogy így igazad van, ha annyival nem lassab a 3700+ a 4000+-nál
Mutasson már vki egy ilyen tesztet, amiben 270MHz-en benne van a 3700+ is.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Szerintem nagyszerű ár/érték arányt mutata majd a kártya, mert most nem nagyon van olyan játék még, ami annyival jobban futna több memóriával (kivéve Q4-et, esetleg FEAR-t), de valszeg egy komolyabb UE3-as cuccnak kevés lesz maxon. Elég sokkal olcsóbb mint a 640 megás GTS, JÓ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest