Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
Aktív témák
-
747
senior tag
ja a 100k-es ipodhoz mégn külön vegyek táviránítót... mikor 85k-ért creativ nomad zen nx 30 gigás van, egy drágább gépnek feleakkora kapacitásal illene valami pluszt nyújtani.
en atszamitva 85ert vettem eBay-en 30 gigas iPod-ot. az iPod-ban igazabol az exkluziv design-t, az egyszeru kezelhetoseget, a minoseget, es az Apple nevet kell megfizetni.
egyebkent nem ertem minek sirankozol minden forumon, hogy draga az iPod, senki nem kenyszerit ra, hogy azt vegyel. ha kell, kell, ha nem, nem. -
TheVeryGuest
senior tag
''nem akarok playlistet összeállítani, csak albumot váltani, előre összeállított playlistek közt váltani....''
És azt mi támogatja? Szerintem a creative cuccok nem, ott csak track-enként lehet lépkedni, elég lassan. Ráadásul asszem ott a playlist az A PLAYLIST, tehát nem lehet több playlist-et felfűzni a lejátszási listára. Persze ezek lehet, hogy a iriver-ben benne vannak.
Na, ezek azok a dolgok, amik 1-2 hét használat után jönnek ki, mire az ember kialakítja az adott eszköz mindennapi használatának rutinját. Ezek azok a pici apróságok (amik azért el tudják venni az ember kedvét egy adott terméktől), amiket csak a user manual többszöri elolvasása után lehet tisztázni, vagy ha szar a manual, akkor csak miután megvette az ember a kütyüt. Meg van még a minél több feature elv is. Én a lejátszás közbeni tekerésre voltam ráizgulva, de kb ha 3x használtam.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest