Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karib

addikt

válasz rATdrAgOn #291 üzenetére

Az igazat megvallva, kb. 10 éve használtam utoljára Mac-et :) Mondjuk valami már akkor is régi PowerBookot, még monokróm kijelzővel, 68k-s procival, trackballal (ami azóta is az ergonómia csúcsa szerintem).

Mesélj nyugodtan példákat, hogy mi is okuljunk - te láthatóan jobban benne vagy a Mac témában, mint pl. én. Én elméleti síkon tudom megközelíteni az egészet igazából. Illetve ha a munkám nem kötne a PC platformhoz, nagyon elgondolkodnék manapság egy Macen.

Szerintem muszáj volt meglépni ezt az átállást, mert más vonal egyszerűen nem követhető. Enélkül az Apple rövidesen ellehetetlenülne. Ráadásul ma már a hardver sokkal kevésbé lényeges, mint 5-10 éve, mert a legtöbb embernek bőven elég a tavalyi mainstream gépek teljesítménye.

Arról nem is beszélve, hogy itt lesz a lehetőség, hogy az Apple végre pofátlanul durva gépeket is építhessen... kezükben lesz a teljes PC-s alkatrésztár az összes mai és holnaputáni nyálcsorgató technológiákkal. Építhetnek olcsó és elfogadható gépeket és ereszdelahajam durvaságúakat is, szinte csak a szoftvert kell hozzáigazítaniuk.

Én nem látom annyira sötéten a jövőt. Talán tanultak már eleget a múltból, hogy értelmes dolgokat hozzanak ki a jövőből.

Új hozzászólás Aktív témák