- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
rATdrAgOn #291 üzenetére
Az igazat megvallva, kb. 10 éve használtam utoljára Mac-et
Mondjuk valami már akkor is régi PowerBookot, még monokróm kijelzővel, 68k-s procival, trackballal (ami azóta is az ergonómia csúcsa szerintem).
Mesélj nyugodtan példákat, hogy mi is okuljunk - te láthatóan jobban benne vagy a Mac témában, mint pl. én. Én elméleti síkon tudom megközelíteni az egészet igazából. Illetve ha a munkám nem kötne a PC platformhoz, nagyon elgondolkodnék manapság egy Macen.
Szerintem muszáj volt meglépni ezt az átállást, mert más vonal egyszerűen nem követhető. Enélkül az Apple rövidesen ellehetetlenülne. Ráadásul ma már a hardver sokkal kevésbé lényeges, mint 5-10 éve, mert a legtöbb embernek bőven elég a tavalyi mainstream gépek teljesítménye.
Arról nem is beszélve, hogy itt lesz a lehetőség, hogy az Apple végre pofátlanul durva gépeket is építhessen... kezükben lesz a teljes PC-s alkatrésztár az összes mai és holnaputáni nyálcsorgató technológiákkal. Építhetnek olcsó és elfogadható gépeket és ereszdelahajam durvaságúakat is, szinte csak a szoftvert kell hozzáigazítaniuk.
Én nem látom annyira sötéten a jövőt. Talán tanultak már eleget a múltból, hogy értelmes dolgokat hozzanak ki a jövőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest