- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
rATdrAgOn #291 üzenetére
Az igazat megvallva, kb. 10 éve használtam utoljára Mac-et
Mondjuk valami már akkor is régi PowerBookot, még monokróm kijelzővel, 68k-s procival, trackballal (ami azóta is az ergonómia csúcsa szerintem).
Mesélj nyugodtan példákat, hogy mi is okuljunk - te láthatóan jobban benne vagy a Mac témában, mint pl. én. Én elméleti síkon tudom megközelíteni az egészet igazából. Illetve ha a munkám nem kötne a PC platformhoz, nagyon elgondolkodnék manapság egy Macen.
Szerintem muszáj volt meglépni ezt az átállást, mert más vonal egyszerűen nem követhető. Enélkül az Apple rövidesen ellehetetlenülne. Ráadásul ma már a hardver sokkal kevésbé lényeges, mint 5-10 éve, mert a legtöbb embernek bőven elég a tavalyi mainstream gépek teljesítménye.
Arról nem is beszélve, hogy itt lesz a lehetőség, hogy az Apple végre pofátlanul durva gépeket is építhessen... kezükben lesz a teljes PC-s alkatrésztár az összes mai és holnaputáni nyálcsorgató technológiákkal. Építhetnek olcsó és elfogadható gépeket és ereszdelahajam durvaságúakat is, szinte csak a szoftvert kell hozzáigazítaniuk.
Én nem látom annyira sötéten a jövőt. Talán tanultak már eleget a múltból, hogy értelmes dolgokat hozzanak ki a jövőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest