- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Komplikato #13 üzenetére
Szoktam híreket olvasni, és egyelőre ott tart a dolog, hogy ''dolgoznak'' az ügyön, már videokártyák tekintetében.
Én nem aboszúltizálom a procit, sőt azt sem mondom, hogy ne legyen semmilyen más gyorsító, de azt mindenképpen fontosnak tartom, hogy a számítási alrendszerek között sokkal jobb legyen az átjárhatóság és a threadelhetőség. Jelenleg mind a kettő súlyos hiányosságokat szenved.
Ráadásul már hallottuk, hogy ez a fizikai gyorsító mégsem gyorsít minden fizikával kapcsolatos számítást...
Dchard -
maross
nagyúr
válasz
Komplikato #24 üzenetére
biztos igazad van
. nem azt mondtam hogy lehetetlen, hanem azt, hogy szar. ha eler egy szintet, es jobb gepe lenne, jobban tudna jatszani. mas dolog, hogy nem engedheti meg maganak. guru verseny: anno mikor a gurusok cd-n kiadott quake3 demoit nezegettem, nem sok kozuk volt a jatekhoz
. nem ott kell keresgelni a jo playereket. az elso 32ben nem a hobbiplayerek vannak, hanem akik mindennap 2-8orat jatszanak az adott jatekkal. menj be ircneten #quake3.hu-ra es kerdezd meg hogy mit szolnanak ha versenyen stabil 30-40fpst hozo gepeket biztositatanak nekik
.nagyon profin tudnanak jatszani vele, de megsem ugy mint normalis gepen. mondjuk ez mar nagyon eltert a tematol, tobbet nem irok.
-
Raymond
titán
válasz
Komplikato #4 üzenetére
Nem volt ingyenes, royalty-t kellett fizetni utana a jatekfejlesztoknek. Epp az az ujdonsag hogy most mar nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest