- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roke
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már programoznia? Rengeteg szoftvert kipróbáltam de nem veszi a jelet...
Igazság szerint a Piros (alt+f4), Zöld (program indítás: monitor kikapcsolása), Sárga (program indítás: GOM Plaer), és a Kék (Program indítás: PVR2) gombokat szeretném belőni... -
luciferc
őstag
a 1736 és 1738 között nem a frekvenciában van különbség? az egyik 36kHz a másik meg 38kHz. Na most akkor a kérdésem, hogy a hazai távirányító park vajon melyikkel érti jobban meg magát? Mi az oka, hogy a 36-os használod, én mintha azt olvastam volna, hogy a 38kHz-es távirányítók elterjedtebbek.
nálam a winlirc serviceként fut realtimeban, és a winlirc maga gond nélkül veszi a jeleket, csak valahogy a girder illetve más, winlircet natív módon kezelő programok nem mindig kapják meg a cuccost. a tűzfal átenged minden winlirc csomagot.
van valami ötleted?
amúgy a honlapodon a módosított áramkört (illetve a többi áramkört is) nem akarod közkinccsé tenni? esetleg a winlirc oldalán is... Aki nem szeret forrasztgatni, az úgyis megrendeli tőled, mert amúgy nagyon korrekt áron adod. -
-
luciferc
őstag
csak azért kérdeztem, mert én is összeraktam a legegyszerűbbet magamnak, egy TSOP1738 vevő plusz egy kis tápkör a soros portra téve. te is TSOP1738-at használsz, vagy mást?
az bajom a sajátommal, hogy bár a winlirc gond nélkül veszi az összes gomblenyomást, az alkalmazások nem mindig reagálnak. tapasztaltál ilyet? -
Robert7x
aktív tag
Amúgy a PH-n is van egy topic a http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=90893&start=480 oldalon (Bővebben: link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest