- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roke
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már programoznia? Rengeteg szoftvert kipróbáltam de nem veszi a jelet...
Igazság szerint a Piros (alt+f4), Zöld (program indítás: monitor kikapcsolása), Sárga (program indítás: GOM Plaer), és a Kék (Program indítás: PVR2) gombokat szeretném belőni... -
luciferc
őstag
a 1736 és 1738 között nem a frekvenciában van különbség? az egyik 36kHz a másik meg 38kHz. Na most akkor a kérdésem, hogy a hazai távirányító park vajon melyikkel érti jobban meg magát? Mi az oka, hogy a 36-os használod, én mintha azt olvastam volna, hogy a 38kHz-es távirányítók elterjedtebbek.
nálam a winlirc serviceként fut realtimeban, és a winlirc maga gond nélkül veszi a jeleket, csak valahogy a girder illetve más, winlircet natív módon kezelő programok nem mindig kapják meg a cuccost. a tűzfal átenged minden winlirc csomagot.
van valami ötleted?
amúgy a honlapodon a módosított áramkört (illetve a többi áramkört is) nem akarod közkinccsé tenni? esetleg a winlirc oldalán is... Aki nem szeret forrasztgatni, az úgyis megrendeli tőled, mert amúgy nagyon korrekt áron adod. -
-
luciferc
őstag
csak azért kérdeztem, mert én is összeraktam a legegyszerűbbet magamnak, egy TSOP1738 vevő plusz egy kis tápkör a soros portra téve. te is TSOP1738-at használsz, vagy mást?
az bajom a sajátommal, hogy bár a winlirc gond nélkül veszi az összes gomblenyomást, az alkalmazások nem mindig reagálnak. tapasztaltál ilyet? -
Robert7x
aktív tag
Amúgy a PH-n is van egy topic a http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=90893&start=480 oldalon (Bővebben: link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest