- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
VladimirR #12 üzenetére
az első hozzászólóval nem értek egyet én sem... nem kellene ekkora hűhó...
Megjelenik egy karikatúra sorozat az informatikáról vagy egy gúnyos cikk, és mégsem sétálok át a szomszédba és lövöm le a kőművest, mert feldühített esetleg a cikk...
VladimirR-rel részben egyet értek... amik a tv-ben vannak, azok nagyrészt a szélsőséges réteghez tartoznak, de ez most már kezd elfajulni, és egyre több ''normális'' muszlin csatlakozik hozzájuk, már csak azért is, hogy fitogtatni tudják erőiket, és a kissebbségből előrébb tudjanak lépni (értem itt pl a francia, britt viszonyokat)
''az meg, hogy nem latsz tul azon, hogy pont a provokacio volt a cel, az megint masik teszta'' - ezel teljes mértékben egyet értek, de nem az újság volt a provokáló, hanem valamelyik muszlim nagykutya
szvsz be kellene látniuk, hogy ha a ''nyugatba'' akarnak élni, akkor el kell fogadniuk ezt is... ha meg nem, akkor irány haza, határolják el magukat, ne ''piszkáljanak'' senkit külföldön, és akkor talán jó lesz...
Szerencsére, nincs üzemelő honlapom, amit fel lehetne törniha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest