Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim Tonic

nagyúr

válasz VladimirR #12 üzenetére

Vegyél vissza! Nyílvánvalóan a szélsőségesekről beszél az ember egy ilyen hírrel kapcsolatban. Kizárólag rajtad múlik, hogy meg akarod-e érteni, mire gondoltam.

Mindkét részről provokáció az egész, nem hiszem, hogy ne látnék túl rajta.

• net84

őstag

válasz VladimirR #12 üzenetére

az első hozzászólóval nem értek egyet én sem... nem kellene ekkora hűhó...
    Megjelenik egy karikatúra sorozat az informatikáról vagy egy gúnyos cikk, és mégsem sétálok át a szomszédba és lövöm le a kőművest, mert feldühített esetleg a cikk...

VladimirR-rel részben egyet értek... amik a tv-ben vannak, azok nagyrészt a szélsőséges réteghez tartoznak, de ez most már kezd elfajulni, és egyre több ''normális'' muszlin csatlakozik hozzájuk, már csak azért is, hogy fitogtatni tudják erőiket, és a kissebbségből előrébb tudjanak lépni (értem itt pl a francia, britt viszonyokat)

''az meg, hogy nem latsz tul azon, hogy pont a provokacio volt a cel, az megint masik teszta'' - ezel teljes mértékben egyet értek, de nem az újság volt a provokáló, hanem valamelyik muszlim nagykutya

szvsz be kellene látniuk, hogy ha a ''nyugatba'' akarnak élni, akkor el kell fogadniuk ezt is... ha meg nem, akkor irány haza, határolják el magukat, ne ''piszkáljanak'' senkit külföldön, és akkor talán jó lesz...

Szerencsére, nincs üzemelő honlapom, amit fel lehetne törni :DDD ha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni :(((

Új hozzászólás Aktív témák