- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
az első hozzászólóval nem értek egyet én sem... nem kellene ekkora hűhó...
Megjelenik egy karikatúra sorozat az informatikáról vagy egy gúnyos cikk, és mégsem sétálok át a szomszédba és lövöm le a kőművest, mert feldühített esetleg a cikk...
VladimirR-rel részben egyet értek... amik a tv-ben vannak, azok nagyrészt a szélsőséges réteghez tartoznak, de ez most már kezd elfajulni, és egyre több ''normális'' muszlin csatlakozik hozzájuk, már csak azért is, hogy fitogtatni tudják erőiket, és a kissebbségből előrébb tudjanak lépni (értem itt pl a francia, britt viszonyokat)
''az meg, hogy nem latsz tul azon, hogy pont a provokacio volt a cel, az megint masik teszta'' - ezel teljes mértékben egyet értek, de nem az újság volt a provokáló, hanem valamelyik muszlim nagykutya
szvsz be kellene látniuk, hogy ha a ''nyugatba'' akarnak élni, akkor el kell fogadniuk ezt is... ha meg nem, akkor irány haza, határolják el magukat, ne ''piszkáljanak'' senkit külföldön, és akkor talán jó lesz...
Szerencsére, nincs üzemelő honlapom, amit fel lehetne törni
ha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPad topik
- Gitáros topic
- TP-LINK routerek
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha meg lenne és áldozatául esett volna ennek az akciónak, akkor viszonoztam volna a dolgot pár karikatúrával a főoldalon... amíg nem bánt senki (ebbe nem tartozik bele a vallás, meggyőződés, stb - csak a fizikai személy illetve a család), addig én is max kiabálok, morgok, mutogatok, de ha átlépi ''bárki'' ezt a határt, akkor én is tudok rossz (szemet-szemért) lenni