Keresés

Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz Den #8 üzenetére

Ezt az oldalt nem ismertem, kémiában othon vagyok úghogy ez nem gond.
    A leirás, hogy finoman fogalmazzak igen semmit mondó.
    Amolyan irjunk valamit. Persze akik csak kiváncsiskodnak, azoknak jó.
    Ettől függetlenül, egy hatalmas nagy baromság az egész.
    Persze sok érv van az aksik ellen, de pl villanyáram van mindenhol,
    Tetejében olcsó. Ez se nem olcsó, se nem elterjedt.
    De 2005 -ig sem lesz az.
    Felénk a széndioxid nem épp környezet barát anyag.
    Igaz nem szénmonoxid, de az aksihoz képest tökmindegy, mert az semmi ilyemit nem bocsát ki. Nem tudom merre laktok, de felénk egy jó ideje gyüjtik az elemeket, és az aksikat. Ez mondjuk fontos, hogy ne kerüljön szanaszét.
    Az energia előállitása sajnos viszonylag környezet szennyező.
    Főleg az USA a barom sok szénerőműve miatt.
    De erre találták ki a naperőműveket, a vizi erőműveket, a szélerőműveket. Ezek fejlesztésére kéne pénzt költeni, nem ilyen marhaságokra.
    Lassan telefonba is ez kerül, komolyan ehhez olyan pihent agy kellet, hogy ezt el sem lehet képzelni. Mondjuk telefonokban az őrült miniatürizálás következtében az aksik összementek, és hát kis aksiból nem lehet hetekig üzemelteteni egy tellót. De mondjuk ha a nokia 6310 -ról példát vennének, akor ez sem lenne hatalmas probléma, mert ebben az aksi viszonylag nagy. a Divat telefonok 3-4 napig birják, ha az ember nem használja. A Kézi gépek eből a szempontból még jobb helyzetben vannak, mert annyira nem lehet kicsinyíteni. Laptopra ez fokozottan igaz. Inkább nem használok semmilyen mobil eszközt, de ilyen metanolos hülyeséget én egy büdös vassal sem támogatok.

• Benőke

őstag

válasz Den #4 üzenetére

Persze, de ez egy akkora marhaság hogy ez már süt.
    Üzemanyag cella nem egészen azt jelenti, hogy Metanolt égetünk, legalábbis a számtech en kivül nem ezt jelenti. Ezért ez egy igen félre vezető fogalom, másrészt durva dolog, hogy a PDA -nak is lesz károsanyag kibocsátása.
    Lehet minimális, egy autóhoz képest, de akkor is van.
    Repülő gépen ilyen Mobil PCket használni meg külön öröm, ott amúgy is sok a levegő. :DD
    Nem sokára Plutóniummal fog működni, vagy Urániummal.
    Baromság.
    Inkább alacsony fogasztásúvá kénet tenniük a gépet.

Aktív témák