- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Club
őstag
Ha figyelmesebben olvastad volna, odírtam, hogy amit t bérlésként befizettél, azt ha meg akarod venni a game-et, akkor a rendes árából levonnák.
Ez szerintem így nagyon jó megoldás lenne.
Főleg azért, mert nem venál zsákbamacskát tizen egynéhány k-ért, ráadásul ha kijátszottad és nem jött be, max buktál egy ezrest, de nem tizenakárhányat.
Na bummm....
Neten keresztül fizeted a fennmaradó részt, és vojálá
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Ez szerintem nem így van.
Csinálják meg azt, mint a Valve a Counter Strike Source-al.
Azonosító(amit teszem fel bankban befizet a bankszámlára, vagy neten keresztül befizet adott bankszámlára, vagy regisztráció alapján küldenek neki egy csekket) bepötyög, game letölt és használ 1 hónapig bérelve.
Persze tudom, körülményesebb, de ennyiért én is nagyon sok játékot szívesen kipróbálnék.
Arról nem is beszélve, hogy esetleg ha a cég megcsinálja azt, hogy:
Te megadod a bankszámládat neten, abból ők levonják az 1k-t, és már kapod is mailben az azonosítódat.
Persze tudom, ez annak nem lenne jó, akinél nincs még szélessáv.
De sztem ez már nem sokáig fog problémát okozni. -
Club
őstag
Mennyivel rosszab ez, mint hogy valaki megveszi, aztán 10000 helyről letölheted DC++-on, vagy Torrent-en?
Így legalább nem 1 db eladott játékkal lehetne számolni, hanem teszem fel x számú bérelt darabbal, ami lényegesen jobb eredmény mint az 1 eladott termék ára.
Mert én akkor is azt gondolom, hogy Magyarországon is sokkal többen próbálnának ki egy ilyen 1k-s bérletet 1 hónapra, mint sem hogy letöltéssel szórakozzanak.
1k-ért max kinyomod a game-et, aztén kész.
Automatikusan törlődik a game, vagy használhatatlan lesz.
Persze, tudom, mident fel lehet törni, de ez igaz a boltban megvett játékokra is, amiket utána a fent említett helyekről le lehet tölteni.
De még mindig jobb mintha letöltenéd törve, kalózkodva akármi.
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Enek lenne értelme!
Baromira sok game-et lehetne így sokkal nyereségesebbé tenni.
Mert biztos vagyok benne, hogy a user-ek nagyrésze inkább kifizetne teszem fel egy játékra mondjuk 1k-t, vagy 2-t, egy hónapra, mivel abszolút nem biztos hogy a megvásárolni készült game élvezhető.
Aztán ha az, akkor az új árából le lehetne vonni a már befizetett ''bérlet'' árát.
Ilyesmin kellen törni a fejét az ASVA-nak is, meg a a BSA-nak is.
Szerintem mindenki jobban járna. -
Club
őstag
A havidíjas Wondows ebbn az esetben ''részletfizetést'', vagy ''bérlést'' akar jelenteni?
Mert ha bérlés, akkor halva született 5let egyéni felhasználok részére, esetleg akkor ne, ha nagyon olcsón adnék bérbe.
De mivel kétlem hogy havi 500-1000Ft-ért odaadják, ezért nem látom értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest