- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nem érted, vagy nem akarod megérteni a problémámat...
A hírben nem stand by módról van szó, hanem kikapcsolás után 3 percig még tovább járatják a ventit, hogy jobban kihűljenek a cuccok ezáltal növelve az élettartamot!?
Mitől melegedne jobban a kondi kikapcsolás után, ami megrövidítené az élettartamát, és amiért tovább járatják a ventillátorokat?
Mi köze van ennek a stand by-hoz?
Három perc, kapisch? Utána leláll, eddig oké? De a stand by, az nem áll le 3 perc után, eddig értve vagyok? Na, remélem, nem kell még jópár hszt gyártanom, hogy magyarázzam a problémámat. -
faster
nagyúr
Nem a kondik kiszáradását nem értem, hanem, hogy mitől lenne melegebb a kondi kikapcsolás után, mint menet közben. Egyáltalán lehet-e ezt tudni, hogy pont ettől száradtak-e ki a kondik, vagy csak azért, mert ócskák voltak. Nekem inkább vakításnak tűnik ez a dolog ezeknél a tápegységeknél.
Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest