- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
1333-ast láttam valahol CAS 7-tel, szval még nincs minden veszve
#32: pontosan erre gondoltam. 80ból kijön a 4 giga normális sebességgel. Míg ha feltételezzük, hogy a DDR400 egyenértékű kb a DDR2-800-zal, akkor uez a parti kb 100kHUF-ba kerül ha 4db normálisabb DDR400-as ramot veszek. Illetve olyan proci+lap is kell hozzá. Nem tomm egyáltalán Conroe alá van-e DDR1-es lap?
Mert akinek memória krafft kell, annak proci kraft is kell...
Ok, mondhatnánk, hogy ott az AMD X2 - de ott is az s939 kihalóban van/esetenként drágább, mint az AM2...
Tehát lehet, h nem ez a legjobb út, és jobban jártunk volna ha a gyártók maradnak a DDR1-nél és most CL2-es 600MHz-es DDR1-es ramokkal szaladgálnánk, de nem tehetjük
[Szerkesztve] -
t72killer
titán
Nem csak a ''nehezen bírom hogy nem 800-as a ramom dolog'' van benne - bár legyek őszinte: elsőre nekem is megfordul ez a fejemben.
Hanem hogy mostmár szinte minden platform átállt DDR2-re + egy időben olcsóbb is volt, és lehetett jól tuningolható 667MHz-es példányokat kifogni.
Különben egy fél vagyon ha az embernek vmi ok miatt 4GB ram kell (szerencsére nem nekem) és ott belejátszik, hogy mozgósít az ember nagykeres ismerőst, h nézzen má' 4db jól húzható 667-est...
-
t72killer
titán
válasz
Stalker-2572 #29 üzenetére
Easyrider, ne tessék gyilkolni egymást kérem
Én azt nem értem igazából, hogy a gyártók nem igazából tudnak technológiailag továbblépni a DDR1 4-500-as és DDR2 800-1066MHz-es frekin. DDR2/1066-on is már feszt kell emelni, stb, ugyanúgy mint DDR500-on
Vajon a DDR3 hoz megváltást?
Érdekes, hogy a VGA ramoknál viszont tényleg érezhető a fejlődés. Hasonlíts csak össze egy DDR3-as és DDR4-es VGA-t (ok, DDR4 egyelőre csak 1 van, de elég szépen muzsikált a tesztekben)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibás alaplapok!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest