Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZsoltee

veterán

válasz DeadMeat #102 üzenetére

Okés a linkből nem derült ki! Akkor tévedtem! :R De ettől függetlenül ez még semmilyen előnyt s ejelent mivel a játéknak van DX9es verziója is! :P

• MZsoltee

veterán

válasz Bundás22 #99 üzenetére

Te figyelj! Olvasol is vagy csak írsz?! Szerinted én mire regáltam? Tudod vissza lehet olvasni! A kedves fórumtárs akinek a hozzászólására reagáltam a 8600GTSről beszélt, ami 45-50k, asszem ebben megegyezhetünk van még drágábban is.. A 35-40k-t pedig az x1950prora értettem, amire szintúgy igaz hogy van drágábban is!

A 6os széria nékem fekete folt, akkoriban nem foglakoztam a hardverekkel, szóval be kell ismernem hogy nem tudom mi volt annó, de szeritnem itt most nem is erről volt szó!

Köszönöm az elmeállapotom diagnosztizálását, asszem jogomban áll más szakvéleményét is kikérni!

Ja az eredményhez egy hszt is pls,majd reagálok rá! De ez még ne igazi DX10 meg van DX9ben is szal ez még semmi előnyt nem jelent és az se biztos hogy szűrökkel 16AA 4AF mellett készült az eredmény (sőt szinte biztos hogy nem), mert én szűrőkről beszélek/tem!

Köszönöm
    Üdv Zsoltee

• MZsoltee

veterán

válasz DeadMeat #87 üzenetére

Nem tudom már milyen árak voltak a 7600GT megjelenésekor, de szerintem hasonló árban nem volt 256bites kari! :( A DX10 most még nem fontos, mert nincs amin haználhatnád, és ezek akarik se fognak 1280X1024ben szűrökkel semmilyen DX10es játékban élvezhetően futni, arról nem is beszélve, hogy lehet hogy csak annyira lesz DX10, mint annó az FX széria DX9! ''Megérheti'' annak akinek az számít mi van írva a specifikációra meg a dobozra írva és az árcédulán lévő összeg meg nem számít, vagy igen kevéssé! Szóval aki ilyen karit vesz, az nem az árával fog foglakozni, ergo fölösleges azon vitatkozni, hogy melyik éri meg jobban az árát, és az első hozzászólásom ehez kapcsolódott! :R

Bundás22: Ha az ember ennyi pénzért vesz kártyát akkor,szeretné használni a szűrőket! :P
    Stalker: x1950pro:59 GTS:53
    TDU: x1950pro:27 GTS:22
    Carbon 45 37
    Oblivion 62 48
    Az egyik 35-40k a másik 45-50k! Akkor miről is beszélünk? :F Midenkinek (még nekem is :DD ) vannak előítéleti, csak ha íg y vesz valaki karit akkor nem próbálja hűde racionálisan az igazát bizonyítani! :((( Már nem tudom kivel beszélgettem itt a fórumon, aki azt mondta, hogy igen ezek a karik nem érik meg az árukat a teljesítményük függvényében, de aki megveszi az valszeg nem is azért veszi! Igaza volt, de ha megvette, akkor ne akarja igazolni magát hogy dejó ár/teljesítményben és ne buítsa a tőnbbieket! :B

Köszönöm, asszem elég lesz...

• MZsoltee

veterán

válasz Bundás22 #81 üzenetére

''''Szóval aki ilyen karit vesz az biztos nem az árát nézi, hanem azt hogy dejó DX10 meg Nvidia''ha nem az árat nézném venmnék 8800ast'' A második tagmondatot nem olvastad vagy Te is biztos valamelyik bulvár lapnáldolgozol! :((( Az írtam hogy a 8800aspkat nagyon eltalálták! :R

Akkor még 1x érthetőbben: A 8as közhépkategória ár teljesítméyn arényban nem sikerült jól, tehát itt már abszolúte fölös azon vitatkozni, hogy a 8600GT vagy GE esetleg a GTS éri meg az árát mert egyikse! :(

Az hogy 128bit vagy 256 azé jó mérce ezt mutatják a tesztek is! ;) És én még nem sok embert hallottam áradozni erről a kariról hogy hűde megéri meg ilyen meg oylan jó az árárért( és itt az áráért részen van a hangsúly!!!)! A sz@r lehet hogy erős jelző volt, de a valóságot jól takarja :DD

• MZsoltee

veterán

válasz Bundás22 #77 üzenetére

Nem tudom minek vekengtek, ha már ár/teljesítményről van szó akkor minek akarna az ember 50kért 128bit-es karit venni, ha kaphat 256biteset 10-15kval olcsóbban? :P Szóval ez az egész 8as közép egy nagy derab sz@r, de a tejét nagyon jól eltalálták! ;)

DX10 miatt? LOL! Szóval aki ilyen karit vesz az biztos nem az árát nézi, hanem azt hogy dejó DX10 meg Nvidia... Ezért nem értem a hozzászólásodat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés