Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
De tényleg az :D A Hitachi meg egy vinyó gyártó :D (többek között).
A Final Fantasy Cronicles miatt meg annyira ne fájjon a szíved: láttam belőle egy videót, és nagyon nem FF-snak nézett ki (pl. real-time hardrendszer). Nekem nem igazán tetszett az alapján.
GBA:
Nagyon-nagyon jó RPG: Golden Sun 1-2
Kellemes körökre osztott stratégia: Advance Wars 1-2
3 Castlevania epizód. Remélem ezt nem kell bemutatni (ha mégis: platform-akció, RPG beütéssel)
Illetve, ha szereted a platformokat, akkor kismillió játék :D (pl. az összes eddigi 2D-s Mario-t kiadták már GBA-ra)
Egyébként küldtem egy e-mail, egy srác e-mail címével, aki tud olcsón GBA SP-t, illetve van neki GBA-hoz olyan kártyája, amivel megoldódik a játék vevés problémája: netről letöltött rom-okat tudsz ráírni a kártyára, majd a kártyát a GBA-ba dugva játszani velük :P
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest