- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noncsi
tag
Ha ebből a szempontból nézzük egy átlag férfinak sem kell másra csak telefonálásra meg sms-ezésre.
Az én környezetemben a nőknek fontos, hogy minden olyan funkcióval rendelkezzen a telefon ami elvárható tőle. Nekem pl. jobb telcsim van mint a pasimnak.
Ez a feltételezés, hogy a nőknek nem kell másra a telefon csak telefonálásra kb. olyan ócska mint az,hogy ''a nőknek a konyhában a helye''! -
Noncsi
tag
Férfiak!!!!
Jól nézzétek meg ezt a telefont, mert valószínűleg egy férfi tervezte, akinek fogalma sincs a nők ízléséről, és általában a nőkről! Egy-két IQ-light nő talán megveszi...
Mivel nő vagyok így tudom, hogy a nőknek is fontos, hogy okos, nagy tudású telefonja legyen! Buta férfiak gondolják azt, hogy a nő a telefonjával csak telefonálni tud, és bepötyögni egy-két sms-t.Tévedés!
Az a baj, hogy a nagyobb tudású telefonok akkorák mint egy fél tégla, és általában hülyén mutatnának egy nő kezében!
Az E530 nem rossz, viszont lehetne 2 mpixeles kamerája, szuper lenne ha bővíthető lenne a memóriája, és egy kicsit jobb mp3 lejátszó, hozzá egy jó kis füles stb. És fejlettebb menszesznaptár
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest