- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
Hallottam én is erről a dologról, meg ma olvastam is az újságban, hogy csomó helyen megbénította a gépeket, többek között a British Airways (!!!!) gépeit is.
Én nem találkoztam ezzel a ''vírussal'', szerencsére semmilyen mással sem még. Van egy kerio tűzfalprogim, meg egy kaskpersky vírusirtó, napi frissítéssel, ez úgy néz ki eddig teljes körű védelmet nyújtott nekem. (ja és nem vagyok hülye sem, hogy mindenféle ismeretlen csatolt fájlokat megnyitogassak......mások miért csinálják? :F)
A legnagyobb cégeknek nincs pénzük arra, hogy megvegyenek, pár dolláros progikat, illetve, hogy költsenek az ilyen védelemre? nagyon hihetetlenül hangzik. mert azért ezek a dolgok általában a felhasználó hibáit használják ki, egy jól felépített védelmi rendszeren nem tud bejönni egy ''viszonylag egyszerűbb'' progi. ne értsetek félre, biztos rohadt bonyolult volt megcsinálni, meg minden, de ezek a progik mindig a lehet legsebezhetőbb ponton támadnak, és azokat meg meg lehet védeni. vagy nem? én csak a saját tapasztalatomból indulok ki, biztos, hogy azért nem is látom eléggé tágan a témát, de a lényeg ez lenne.
és pont azok a cégek (repterek, kórházak, stb) esnek mindig áldozatául ezeknek a dolgoknak akik emberéletekkel felelnek, miért nem fordítanak több figyelmet erre a problémára? mert biztos meg lehetne akadályozni, akkor meg miért nem?
és persze, hogy szemét dolog ilyet művelni, de amíg ennyire nem foglalkozik senki a védelemmel, azok részben maguknak is köszönhetik.
bocs a hosszú szövegért.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest