Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Csak ajánlani tudom mindenkinek. A görgőgomb mondjuk egy kicsit nehézkes az ízlésemnek, de ezt leszámítva tökéletes a kicsike. Ergonómiailag szerintem messze jobb az MX700-nál, ráadásul a tilt wheel és a folyamatos görgetés is csak az Intellimouse-on van jelenleg, és mindezt olcsóbban...tuti befutó.
-
shtml
őstag
Jónak látszik, az oldalra dönthető görgő meg nagyon jó ötlet. Az egyáltalán nem zavarna, hogy nem racsnis, mert én a meglévő Logitech egereimből is kiszereltem a racsni-effektust okozó rugókat. Bár viszonyítási alapot nem látok, attól tartok, túl nagy ez az egér az én viszonylag kisebb kezemnek.
Arra kíváncsi lennék, vajon nagyobb eldöntésre gyorsabban scrolloz-e oldalirányban - szerintem ez lenne logikus. -
nap
addikt
Ugye a rendes hirekkel holnapig vartok? :P
-
tomcs
őstag
hat honap? ha ez igaz az elegge ugyes. milyen elemekbol mennyit? mondjuk az ara sem keves
mondjuk mx700nal is az az 1 ficsor hianyzik hogy valahogy (akar driverbol, akar fizikai kapcsoloval) kikapcsolhassam jatek alatt a takarekos modot, ha az lenne akkor tokeletes lenne -
rup1u5
nagyúr
sok pihentagyu :DDD :DDD PHorumozó. ilyen topikokon röhögök a legjobbakat.
meg az optikaiegér is jó egér optikailag meg pláne kéne világítósba hogynemáá. -
greyrat
csendes tag
pofás darab :C
-
tr00p3r
addikt
és ez ténylegesen világít is használat közben? mert akkor ez egy gyári moddolt egér! sirály!
-
BobMaster
senior tag
Nálam nem hagyott alább. Alig várom a díszdobozos, teljes trilógiát tartalmazó kiadást, hogy original lemezeken elmentsem az utókornak a megfelelő technikai háttérrel :) Lehet, hogy ki fognak röhögni az unokáim (''mi ez a sz@r film???'') :D
Az egér pedig veszettjól néz ki, csinos, tetszik, na! -
sh4d0w
félisten
az optikai egér ? mely már megvásárolható 60 eurós áron ? hat hónapig bírja a munkát elemcsere nélkül az optikai egér - miért kellett egy mondatba kétszer az ''optikai egér'' kifejezés? :(
-
ptiboy
senior tag
ja a nyelvtan nagy erősségünk :)
bár az egér jóak tűnik, kicsit ugyan előbb csináltam volna a MS helyébe mert a matrix ''láz'' mostanra már nagyon alábbhagyott. (ők tudják)
mellesleg tök jó h. oldalra is dönthető az egér, csak nincs racsnija, így szóba se jöhet egy heves UT meccshez! ;] -
rup1u5
nagyúr
Ez az optikai egér nagyon jó optikai egér. :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest