Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
udvari
tag
sajnos a pcchips vagy az amptron home page-n ahol szintén az k7s5a árulják álruhában ott díszeleg hogy nem komálja ax mx200-at ill tán a 400 se.
ay tény azén gépembe a geforce2 ti helyébe bé löktem egy asus 7100 tv out -ot mert hazavittem a gépet ünnepekre de a monitort nem vót kedvem cipelni :DD és simán megy de az sima békebeli mx ugyi.
szerintem tölsd le a legujabb biost feltétlenül azt égesd bele semmit nem veszthetsz csak nyerhetsz ill ellenõrizd hogy hibátlanul fut é a memtest2.86 prg.
a bios ec ecs.com.tw ott diszeleg kell még hgozzá egy aminf326 égetõ prg azt boot flopy w98 vagy valami rezidensek nélkül aztán aminf326 xxxx.bios azt kész
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest