- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Miből gondolod, hogy USB1.1-et használ?
-
ciao
senior tag
válasz
J.J. András #2 üzenetére
nem valószínű, hogy erre átállnának, mert már most szinte az összes magyarországon fogható analog adást, sugározzák digitális müholdas formában kódolatlanul, sőt néhány prémium csatornát is kódolatlanul, amit analógban kódolnak, 30 eFt-ért már lehet jó digitális beltérit kapni, jó digitális műholdas tunerkártyát még nem láttam.
-
válasz
J.J. András #4 üzenetére
nem műholdas tunert akarok venni, hanem egy egyszerű kis tunert úgy 10 eFt körül.
én úgy számoltam ki, hogyha 1024x768-as felbontást akarsz digizni 24bites színmélységgel (azaz minden színt egy byteon = 8biten) tárolsz akkor ahoz hogy egy képet átküldjön ahoz 1024x768 db pixel esetén kell átküldeni 3 bytetot, ha másodpercenként 25 képet akarsz átküldeni akkor ezt 25x kell megcsinálnija ekkor 1024x768x(24/8)x25. Tudtommal. Bár lehet spórolni, hogy 24 bit helyett 16, meg eleve tömöríti az anyagot amit fog, és úgy küldi át, de ehez elég komoly szerkezetnek kellene lennie, bár a Trust árait ismerve lehet hogy mindezt tudja ennyiért. Nem tudom. -
válasz
J.J. András #2 üzenetére
Bár a kérdésed nem nekem szólt, de igen létezik műholdas egységet kezelő tv tuner. múltkor azt hiszem a m-str-l cég honlapján láttam egyet 30ezer forint alatt.
Tudtommal az usb elvi maximumja (1.1-es szabvány) 11 esetleg 15 Mbit, de ha 1024x768-as képet veszünk fel 24bites színmélységgel, akkor 25fps-mellett ennek legalább 10szerese kellene, ha nem 30-szorosa. Szerintem ezt csak usb 2 csatlakozás esetén tudja ez a kis kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest