- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #119 üzenetére
végével kapcsolatban: akár 2 asztali, akár 2 noti felesleges szerintem, 1-1 még ok, akkor pedig a legegyszerübb adatátviteli módszer az usb2.0 vincsi... (firewire is u.e.)
a témához pedig még 1 kérdésem lenne. látott már vki hardcore gamert laptoppal? -
MegalodonS
őstag
válasz
parandroid #119 üzenetére
Tokeletes valasz
!Nem tudok mit hozza fuzni!
-
MegalodonS
őstag
válasz
parandroid #117 üzenetére
Elfogadom Te igy latod.
En meg ugy hogy mindig lessz olyan akinek nem szamit a penz csak egy eros konfigot akar es mindegy x vagy y gyartotta csak hasznalhato legyen,arra amire akarja pl game.
Tudod amig sajnos otthon sporolni kell egy videokarira az embereknek addig messze vagyunk egy ali vasarlasatol.En akkor is fogok venni eggyet az biztos.
Tudom hogy most jon ez meg az de nekem tetszik enny meg tudod amikor haza megyek akkor a repulon vinni az aszatali gepemet sajnos nem lehet a notit meg igen.
Szerintem egy kicsit az ara az ami negativ iranyba tolja el a dolgokat,sajnos megkerik az arat ez teny es valo.
A lan-ra sem visz mindenki ali-t de azert elofordul,a rendszergazdaknal is volt pl.Hidd el lattam super konfigokat amiket nem nagyon latsz mashol kb tobb mint 1000 gepet nezegettem vegig.Volt kinalat rendesen mindenbol.
A valasztas mindig embere valogatja,ha valakinek megeri akkor vegye meg ha nem akkor meg nem.
A Dell a piacot koveti es szerintem hamarosan ilyen gepek lesznek majd asztali es noti kevereke.Persze ettol lesznek meg notik de inkabb ez lessz az elterjedtebb. -
MegalodonS
őstag
válasz
parandroid #113 üzenetére
Asztali gep? Notebook a ketto nem ugyan az.
Nem veszek de ha megengedhetem majd akkor miert ne !
Miert meno az Ali egy ceg ,van IBM akkor az is meno mert pc gyarto?
Ha van valakinek penze ra akkor nem veheti meg,ha vennek akkor is azert vennek mert tetszik es jol teljesit nem a vagizasbol,engem ez messze nem erdekelt soha sem.
A ''hozzad hasonlo'' meg az a tobb ezer emeber aki ali-t hasznal igen mindenki vagizasra veszi ez azert tulzas.Gondol mar el azert mert otthon,nem keresnek az emberek ennyi penzt mashol azert ez a mengedett kategoriaban van.Ha megnezed a Dell egy ha nem a legjobb gyarto is elkezdte az XPS sorozatot vajon miert?Vagizasbol nem?
Tehet marad az izlesek es pofonok,van aki szereti es van aki nem!
Kosz hogy tiszteletben tartod a velemenyemet en is a tiedet! -
d900t
senior tag
válasz
parandroid #113 üzenetére
Azért, hogy némiképp igazságosak legyünk a Clevo csúcsmodelljei semmilyen szempontból sem gagyik. A kis márkák átka, hogy az alap modelleket látva alakítotok ki magatokban globális helyzetképet, a márkás gépek esetében pedig pont fordítva. Pl. Milyen kurva jó a T43, veszek is gyorsan egy R50e-t, nemde? Az alapmodellek márkától függően recseknek, ropognak és kopnak. Amelyik meg nem, az bumfordi módon meg van erősítve, mint az IBM R széria.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
parandroid #80 üzenetére
Ki tudja, ma már nem azt írják egy film plakátjára hogy a híres XY rendezte, hanem hogy az XY szabójának bejárónője hozta a szotyit a film sminkesének, és akkor hűha...
(Pl. asszem a Reign of Fire-re volt írva hogy a Gyűrűk Ura akárkijének a közreműködésével.)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #80 üzenetére
nah igen, itt a gyártó nyomott már marketinget a quad-sli alapú szörnnyel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #77 üzenetére
pont a hozzászólásod 2. feléről beszélek... nyilván olcsóbban veszik, mint ahogy adják, tervezési költség minimális, mer csak a müanyag fedelett kellett, innentől minden egyes darabon van vmennyi haszon, azt kész.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #74 üzenetére
Nagyrészben egyetértek azzal, amit irsz, pl annyi kitétellel, hogy ha nyereséggel tudnám gyártani, én is gyártanám... tudod, amiben pénz van, azt idővel vki úgyis megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest