Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
azt szeretném megkérdezni, hogy az első készüléken automatikusan fordul el a kijelző, vagy manuálisan kell elforgatni?
Valamint az is érdekelne, hogy mikor lesznek nálunk olyan vonatok, ahol pl az alsó telefont ki lehet tenni az asztalra, és nem esik le?!
5.1 várható hozzá?
Nemrég volt egy cikk egy nyomtatós mobilról. Az miért nincs benne?
Az alsó telefon billentyűzete csak így hajlítható ki, vagy máshogy is? Elég béna lenne a kezemben így.
Meg különben is, milyen gagyi telefonok, hogy csak ~2 megapixeles kamerájuk van?!
Fut rajta a Q4? -
busman
veterán
Az első gyönyörű...
-
Integra
titán
japók mindig tudnak
-
evR
aktív tag
az első telcsi még tetszik is és el tudom ''képzelni'' a valóságban is... a második SkyTransformerIzé már túlzásnak néz ki...
szerintem a japóknak agyukra ment a nap 24ből 25 órát melózok feeling és valamelyik kattantnak ''megment az agya'', ''elvitte magát''...mást nem tok elképzelni..
-
Yaye
őstag
A japók új értelmet adtak az ''egérmozi'' kifejezésnek
Amúgy szvsz az első még elmegy, de a Transformer túl nagy (ha meg nem túl nagy akkor nézhetetlen), túl szögletes, és a kijelző túl érzékeny. Legalábbis ezt biztos nem dugnám zsebre a kulcsaim mellé. Én nem erőltetném a mobil tévézést, egyszerűen feloldhatatlan a méretbeli totális érdekellentét. Mondjuk biztos van egy réteg, aminek _pont_ ez kell, azok biztos örülnek neki. -
Ricardo
titán
A tervezők tuti nem használják a mindennapokban
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Sky Transformer 01 nagyon tetszik!
-
Sz.tem ez már túlzás...
-
Shim
őstag
ezek csak conceptek vagy sorozatgyártásra kerülnek?
-
AS
félisten
Szeritnem jók..
Persze nem Europai embernek készültek..
De érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest