Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
shabbarulez #5 üzenetére
Közben én is morfondíroztam a dolgon, és inkább kivettem a betárcsázós szót (tényleg hülyeségnek tűnik így belegondolva), marad az ''alacsonyabb sebességű'' megfogalmazás. Aztán mindenki találja ki, hogy ez a fransziáknak mit jelent.
-
Phix
tag
válasz
shabbarulez #2 üzenetére
Nos, rövidre fogva: mi is kétféle, ellentmondó információt találtunk (vicc, hogy az eredeti APA közleményt viszont csak az ORF oldalán, de mivel itt kerül elő - érthető módon - a bécsi szál, nyilvánvaló, hogy ezt vette át az Index meg az SG, de az is nyilvánvaló, hogy az a nagyobb blődség).
Az ingyenes netet egyedül a Libération említi [link], ők pedig azt írják - a főpolgit idézve -, hogy a rászorulóknak ingyen internetet szeretnének (normál sebességűt)... Namost, akkor döntsük el közösen, hogy a normál sebességű, az mekkora.
Magyarországon ugyebár egyértelmű lenne, hogy ha egy széles sávú fejlesztésről van szó, akkor az ezzel szemben megemlített ''normál sebességű'' csakis hagyományos betárcsázós lehet. Hogy Franciaországban mindez hogy néz ki, azzal kapcsolatban most már elbizonytalanítottatok... talán úgy gondolták, hogy mivel ez az üvegszálas izé, ahogy a Libération is említi, jóval gyorsabb lesz, mint a jelenlegi ADSL, akkor onnantól kezdve az lesz a ''széles sáv'', és a jelenlegi sebesség lesz a rászorulóknak ingyé'...
...Majd kiderül 2010-ben. -
Shim
őstag
válasz
shabbarulez #2 üzenetére
köszi a kimerítő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest