- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Részben igazad van. A Nokia valóban manapság szemetet gyárt, nem kell messzire menni, mindjárt itt a 6233
Idáig 4 ismerösöm vett és mindnek baja van vagy volt vele, mert 3 már gyorsan túl is adott rajta, olyannyira szar. Én is majdnem vettem, de idöben sikeult visszamondanom. Így még egy jó ideig marad a P900
Nézd, mindenki tudja, hogy az ilyen hírek: ingyenreklámok. Úgymint a Motorola támogatásai, vagy bármely más cég kiemelt közleményei. De ezt legalább mi, felhasználók/vásárlók is érezni fogjuk. Persze jó dolog hogy a Moto támogat mindenkit, de kérdem én: ezt bárki le tudja ellenörizni aki ''belead'' vagyis vásárol?
200 000 Ft-os telót pedig nem veszek, ennyi pénzem nincs telefonra, de mondjuk egy 50 000 Ft-os telcsinél szvsz igenis sokat számít az a 5-10 ezer forintos csökkenés. -
Jégkokó
veterán
Hát azért az utóbbi időbe egyre olcsóbbak lettek a nokia telefonok, mert régen minden telefonnak 100 ezer körül volt az induló ára, mármint annak ami nme alap telefon kategoriába van.Emlékszem 3 éve a 3510i t vettem 37 ezer ft ért, ami azért kicsit húzós a mostani viszonylatokba már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Magisk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TP-LINK routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest