- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
''Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést.''
Egyetértek. Másrészt mostanság nem divat reklámozni hogy netán van 1000 filmem mert még filmbuzinak néznek, ami igaz is lenne. Ha lenne!A mozinak meg van egy feelingje, én például elég kellemetlenül érezném magam, hogy átjön a csaj mozizni hozzám, és ott baszakodok azzal a gusztustalan sötét valamivel a sarokban, inkább elmegyek vele mozizni. Másrészt szerintem (legalább nekem is) elég nehéz beszerezni a filmeket netről, és ha mégis sikerül pocsék a minősége. Nekem ér 1500 ft-ot hogy normálisan, töltögetés nélkül nézhessek meg egy filmet, de ezt minek is magyarázom a ph-n? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest