- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
lassan beindul a piac
vajon hány %-ban gyártanak még ddr1-et? -
Loretto
veterán
A ddr3 alatti szines ''paca, az mi akar lenni?
A szorors késleltetésű jó dolog, még szerencse, hogy a hír végén a kit is megjelent, hiányoltam volna. -
törölt tag
a dolog roppant egyszerű
Ha egy művelet sávszélességet igényel, akkor a ddr3 aláz mindent. Ha viszont alacsony késleltetés kell, akkor egy 520-as Kingston hyperX BH5-ös ramocska 2-2-2-5 időzítésekkel megaláz mindent. -
Male
nagyúr
Ezek mindig ilyen hologramot tettek rá? Olyan mint egy gyökeret eresztett bagoly
-
azbest
félisten
Hát elég bizarr dolog is az hogy a nagy fejlesztés eredményeképpen szinte ugyanazt adják el új néven.
Nemrég volt a ph-n hétvégi összefoglalóban [link] ddr-ddr2-ddr3 működéséről szó... akkor ha jól értem a 800-as ddr3-on a memória chipek 100MHz-esek, 1066->133MHz, 1333->166MHz .. szal a régi ddr-ekből kihozott 300Mhz körüli érték alapján simán képesek 2400MHz-es modulokat gyártani ha akarnak. (belső párhuzamosítás történt valójában... az hogy 1.5 volton megy a szabványos még szép... fele akora órajelen a ram chipnek illik menni kicsit alacsonyabb feszen is)
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Mi szerint válogatják ezeket össze? -
dchard
veterán
Hát nem tudom. Kicsit harmatos a Micron Z9-cel szerelt SuperTalent és TEAM modulok után. Persze-persze: ez más árfekvés lesz, így nincs értelme hasonlítgatni, pláne a ddr3 ilyen korai stádiumában.
Nekem most DDR 1 van 2,5-3-3-6-on 419-en egy dualcore s939-es athlonnal, de minimum a fent említett kategóriában lévő modulok elfogadható árszintre csökkenése kellene ahhoz, hogy elkezdjek gondolkodni a váltásról.
Ahogy én látom, a gyártók azért kezdenek rájönni, hogy ugyan azt a sz@rt nehéz kétszer lenyomni a vásárlók torkán. Ezért is jönnek kétheti rendszerességgel a hírek az újabbnál újabb rekorder modulok piacra dobásáról.
Örülök ennek a tendenciának.
Dchard -
Taky
senior tag
Hmm, de az árára kíváncsi le leszek!
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
CL7-es egész jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged