- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Gaius
tag
SUNDESZ: Írtam neked emilt a kártáyval kapcsolatban a freemailes címedre, de nem jött még válasz. Ha érdekel még, akkor 57-ért odaadom neked....
Jelezz vissza valahogyan....
Üdv: -
Gaius
tag
Ja természetesen minden megvan hozzá, számla, garancia, stb-stb...
-
Gaius
tag
Hi!
Sajnos el kell adnom a 9700-esemet, nem kell valakinek? Sürgősen kellene a pénz... Pont most, amikor már minden faszán összeállt:(.
Szóval Club3D Radeon 9700 128 MB, odaadom 60000,-ért. Ha kell valakinek, hívjon a 06-20-448-63-68-as számon.
Üdv -
Gaius
tag
Alan: nagyon köszi!
Viszont van egy kis bibi. Már régebben letöltöttem a Radeonatort, de valamit kér az installnál, ami nincs meg. Most melóban ülök, nem tudom pontosan, hogy mi kell neki, ded nem akart menni. Ezért szedtem le a rage3d progit.
Üdv -
Gaius
tag
Sziasztok....
Következő a helyzet:
AMD 2000+, 512 MB DDR 333 RAM, Club3D Radeon 9700...
Ezzel a cumóval (túlvagyok a szopáson, 1,7 V-on megy az AGP, így stabil) a 2003-as 3dMark 3870 pont körül teljesített. OK, mondtam magamban, ez nem is rossz. Na most haverom is vett egy ilyen kártyát, az első neki sem ment, csere-stb...
Áthozta, hogy nézzem meg a gépemben. Ugyanaz a típus 4266 pontot csinált.
Most lecseréltem a procimat 2400+-os AMD-re. Érdekes módon ezzel is ugyanaz az eredmény jött ki, vagyis 3870 körüli szám.
Kérdés 1: ez mitől lehet? Szar a kártya, vigyem vissza ezt is? Vagy a haver PRO-t kapott volna?
Kérdés 2: pontosan hogyan kell használni a Rage3d tuning progit? Az overclock részben elméletileg fenyomtam a dolgokat, de nem igazán értem a működését. És természetesen az eredmény itt is ugyanaz volt.
Kérdés 3: érdemes-e beszerezni a tuning BIOS programot, ha igen, akkor honnan?
Légyszi segítsen aki tud....
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged