- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem multkor sikerült megtapasztalnom, hogy milyen lenne ma agp nélkül. Történt ugyanis, hogy szarrá avult mx400-amat gf3 ti200 128MB-osra upgradeltem, windows felismerte, szöszölt egy kicsit és kapásból használatba vehettem. Aztán az első 3dmark2k1-nél jött a pofáraesés, 55xx pontot kaptam kb. Az okozta a problémát, hogy nem telepítettem újra sem a video, sem a chipset drivereket és valami gebasz folytán 66MHz-es PCI módban ment a kari. A chipset driver újratelepítése után ez visszaállt 4x Agp-re, így kapásból 78xx körüli pontszámot kaptam. Pedig a kari 128MB-os.
Tehát lehet, hogy annó nem volt áttörés a pci-ról az 1xagp, arról a 2x-es és így tovább, de ma már nagy veszteség lenne a hiánya.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Itt a PCI-Ex kapcsán jóval nagyobb sávszélességről van szó (és még szimmetriuks is), amin nem kell semmivel osztozni. Anno Unreal tudott AGP texturingot, akkoriban amikor még nem volt textúra tömörítés, de amikor az S3 kitalálat, akkor inkább azt használták mert hatékonyabb volt mint az AGP-zés. A mostani VGA-knál nagy minőségű textúrákánl már kell a 256 MB VGA RAM (pl. Doom3), ezen talán valamit tud mérsékelni az új PCI-Ex-es technika, de majd meglátjuk. Valószínűbbenk tartom, hogy a low-end integrált VGA-knál lesz a témának haszna.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest