- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
Ez sajnos nem igy van. A regi tapok nagy resze is 200W-os volt, hasonlitsd ossze egy mai 200W-ossal. Nekem regi 300W-osom volt es alig lehetett hallani. Igaz, hogy ketszer akkora (ma is megvan es mukodik).
Sajnos tenyleg kihagynak mindenfelet a mai tapokbol. Volt ismerosom aki az azonos aru cuccok kozul mindig a nehezebbet vette meg. Nem kellett csalodnia. Nezz bele egy regi tapba es egy maiba. Azert tapegyseg szinten nem volt semmi forradalmi az utobbi 10 evben ;D -
Bgs
senior tag
Ha mar off legyen kover :)
Nekem van egy 8 kavicsos Unga-bunga billentyuzetem amit egy propliopitecus-tol vettem. A gyartasi kopattintasokbol itelve ie. 45000 - ie. 50000 korul keszult :DD
Off off:
Nem offolni akartam, csak mindig magaval ragad, amikor a mai cuccok jo ha 4 evig huzzak, kozben a regi dolgaim mar tobb, mint tiz eve es hibatlanul mukodnek. -
Bgs
senior tag
Az elet persze, hogy nem all meg, nem is ez a tema. Csak az, hogy valoban arra van-e a cikkben szereplo billentyuzet amire hirdetik :)
Az en kornyezetemben 99%-ban jo, ha kint van a rendszerlog. Mivel kb 100 szervert telepitettem szerte az orsszagba, sokkal egyszerubb, ha vmiert nem tudok tavolrol fellepni, ha megkerem az egyszeri lyuzert, hogy nevven mar ra a monitorra es keressen nekem ilyen-olyan sorokat.
Ha lokalisan dolgozom akkor a 10-11 VT-s limit meg mindig eleg volt. Folotte mar egy kicsit nehez attekinteni oket. Ha tavolrol lepek fel akkor pedig altalaban X alol teszem (neadjisten surgossegi esetben putty-tyal), ilyenkor pedig annyi ablakom van amennyit akarok. Ennek az is az egyik elonye, hogy nem elegge megbizhato kapcsolat eseten (pl. Vodafone gprs), ha lehal egy SSH kapcsolat, akkor nem ugrik az osszes ablakom. -
Bgs
senior tag
Sot 'strace $(pidof -s syslod)'-vel is lehet olvasni csak eppen pup a hatamra, ha dolgozni is szeretnek.
A tty12-re azert szokas kirakni a rendszerlogot, mert nem biztos, hogy az ember be van lepve amikor ra akar nezni a rendszerre. Arrol nem is beszelve, hogy olyan is ranezhet akinek nincsenek felhasznaloi jogai belepni. Tudnek meg egy tucat okot amir szokas.
Biztos 'Matrix'-osabb a te verziod, de a gyakorlatban nekem tobbet er, ha gyorsabban es hatekomnyabban megcsinalok vmit. Hidd el strace-eltem mar eleget, nezegettem tcpdump-ot 8 oran keresztul, sot meg beszelgettem is massal tcpdump-on keresztul, nem vagyok 'klikkelgetos' tipus. (En bizony mar lassan tiz eve kirakom a tty12-re a rendszerlogot, es mar az elejen sem hasznaltam screen-t ha dolgoznom kellett).
Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest