- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aragox
tag
Még ugyan nem kaptam meg, de hogy nagy vonalakban leírjam, egy dual procis gépben, egy ASUS PCH-DL lapon lévő chipset szorul némi hűtésre. A lap alapból 133-166 MHz fsb-t támogatna, amit szeretnék belőle kiaknázni, csak ha felhúzom az fsb-t a chipset nagy mértékben felmelegszik (tipp: a két proci kiszolgálása miatt). 133 MHZ-n, alapjáraton a chipset 47-52 fok. 166 MHZ-n ugyanez 75-80. Így elég gyakran kék halállal szembesültem, amikor túlhajtottam. A választásom azért esett erre a hűtőre, mert aktív hűtőként a világon nem találtam ekkora mennyiségű levegőt áthajtó coolert (és zajszinten sem magas). Tudom, hoyg vízűtés lenne az ideális, de az annyiba kerülne egy ilyen gépre, mint egy komplett számítógép. Szal, ha megkapom a részleteket is megírom.
-
Aragox
tag
UPPPPPsz
-
Aragox
tag
El is felejtettem... Használtan valakinek esetleg eladó?
-
Aragox
tag
UP
-
Aragox
tag
UP
-
Aragox
tag
A bécsi beszerzés még várat magára. Egyéb ötlete vvalakinek, pls...
-
Aragox
tag
Senkinek nincs ötlete, honnan lehetne beszerzni kis hazánkban?
-
Aragox
tag
Az ötlet nem rossz, csak viszonylag kicsi a helyem. A másik gond, hogy végignéztem a kínálatot chipset-hűtő terén, és ekkora levegőhozamot még egyetlen chipset-hűtőtől sem láttam, viszonylag alacsony zajszint mellett. Most egy Thermaltake csücsül rajta, ami tud annyit, mint egy régi P1-es hűtő, annál nagyobb nem hiszem, hogy rámenne. Ergo a vízhűtésen kívül ez az egy alternatívám maradt. Azért köszönöm...
-
Aragox
tag
UP!
-
Aragox
tag
Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne Magyarországon ilyen hűtőt beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest